Charles Smith Kung Fu Girl Riesling (halvflaske) 375ML – 2020

Sprøjtende saftig sødmefyldt Kung Fu lækkerbisken.
StkPris
1+89,00kr.
6+75,00kr.

Produktet er udsolgt

Føj til ønskeliste
  • Bivoks
  • Jasmin
  • Lime
  • Petroleum

1/2 flaske Kung Fu Girl Riesling

Denne Riesling er Charles Smith’s (og vores) absolut største sællert, en på én gang saftig og sødmefuld lækkerbisken som aldrig skuffer.

Smagen er ”in your face”, spækket med aromaer af abrikos, hvid fersken, jasmin, kaprifolie og en laserskarp mineralitet. Der bliver årligt fremstillet 1,2 millioner af denne vin, så det er ikke kun os, der er begejstrede. Druerne stammer fra én mark, Evergreen Vineyard på skråningerne over Colombia River i Washington State. Et område der producerer druer med en sublim mineralkarakter og god syre.

Selv om vinen er amerikansk og har et forholdsvis højt niveau af sukker, holder den fast i den velkendte Riesling-syre, og bliver hverken for sød eller vammel. Så er du glad for europæiske Rieslings, kan du også sagtens være med på Kung Fu-vognen.

På grund af vinens perfekte sødme-syre kombi vil vi servere den til alle typer asiatisk mad, men den går også glimrende solo. Pas på, Kung Fu Girl ser måske nok sød ud udenpå, men hun er hårdslående og yderst vanedannende.

Fun fact: Rygtet siger, at Charles Smith sad sammen med en flok gode venner, røg en lille joint og så Tarantinos film ”Kill Bill”. Her fik han den (geniale) ide at lave en Washington State Riesling opkaldt efter Lucy Lius seje Kung Fu lejemorder-karakter O-Ren Ishii a.k.a. Cottonmouth. Gal eller genial? Vi er nødt til at gå med sidstnævnte eftersom sådan cirka 12% af vores samlede salg er netop Kung Fu Girl Riesling, og vi derfor nogle gange er nødt til at købe en container med 12-15.000 flasker hjem.

Etiketten er tegnet af den danske designer Rikke Korff, som har været en nær ven af Charles Smith gennem mange år.

Indhold

37,5

Alkohol

12

Vindistrikt

Producent

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Årgang

2020

Produkttype

Sulfitter

Ja

Druer

Land

Indkøbskurv