La Java Sauvignon ØKO

Frugtbombe fra Frankrig.
StkPris
1+149,00kr.
6+119,00kr.
Føj til ønskeliste

La Java Sauvignon Blanc 2022 – ØKO

Denne friske lækkerbisken er skabt på Sauvignon 100%, der høstet i oktober hvor de er allermest modne, hjulpet godt på vej af en meget solrig september.

Druerne ligger i egen juice og macererer i 12 timer for at suge aromaer ud af druerne. Herefter presses de og koldfermenterer så ved ca. 15°C. Vinen hygger sig så med modning på bundfaldet, hvor der røres nu og da for at give vinen mere karakter.

Farven er gylden med grønne stænk. Duften eksploderer i næsen med typiske Sauvignon Blanc noter af eksotiske frugter blandet med forsigtige strejf af solbærblade. Smagen bliver længe i munden og mærkes frisk og lækker, hvor der afsluttes med noter af grapefrugt og ananas.

Domaine des Grandes Espérances Sauvignon Blanc er en tørst-slukkende oplevelse af ren glæde. Druerne er dyrket med den højeste respekt for miljøet og har givet denne vin en unik smag og karakter.

Vinen er lækker og forfriskende med noter af grapefrugtskræl ananas, læskende syre og en lang tør finish. For at give vinen et ekstra pift af kompleksitet får den lov til at interagere med gæret, som konsekvent omrøres efter den særlige battonage-teknik. Det er som at give din vin en kærlig omgang med en dejrøremaskine… Og smagen? Du kan forvente en lækker blanding af sprøde krummer, ristede toner og den bedste form for kiks!

Produkttype

Årgang

2022

Druer

Indhold

75

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Alkohol

13

Producent

Sulfitter

Ja

Vindistrikt

Indkøbskurv