Spar 20% v/1 stk.

Massimago Valpolicella DOC “Duca Fedele” – ØKO

Massimago Valpolicella DOC “Duca Fedele” Massimago skriver selv følgende om vinen: ” A wine rich in personality, with an inviting character, which is pleasant for every moment of the day. …

Massimago Valpolicella DOC “Duca Fedele” – ØKO Læs videre »

StkPris
1+159,00kr.
159,00kr.
Føj til ønskeliste
  • Anis
  • Kirsebær
  • Læder
  • Rose
  • Tranebær

Massimago Valpolicella DOC “Duca Fedele”

Massimago skriver selv følgende om vinen:

” A wine rich in personality, with an inviting character, which is pleasant for every moment of the day. Duca Fedele is our reinterpretation of Valpolicella DOC, in a fresh and modern key, which satisfies the consumer’s daily pampering.”

Vinen er et blend på Corvina, Corvinone og Rondinella. Druerne håndhøstes og fjernes nænsomt efter en sæson på vinranker plantet i kalksten. Fermenteringen af druerne foregår i ståltanke ved en konstant temperatur på 25°. Her får druerne lov at indgå i maceration i ca. 10 dage. Herefter ligger druerne ca. 6 måneder på fad i ståltankene, før de filtreres og flaskes.

Farven er rubinrød. Duften er frugtig og frisk med hint og strejf af modne jordbær og kirsebær. Smagen er ligeledes frisk og frugtig med masser af “drinkability”.

Servér den til: Faktisk kan den her vin serveres til det meste mad. Især hvis du serverer den let afkølet ved 12-14°. Det italienske køkken er klart at foretrække, så du ikke galt i byen med en lækker pizza eller pastaret med tomatsovs.

Produkttype

Indhold

75

Alkohol

12.5

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Årgang

2021

Producent

Indkøbskurv

Vind et gavekort på 500 kr. til Husted!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. der frit kan bruges på steder i Husted familien.