Natur/Orange Topvine Smagekasse

Natur/Orange Topvine Smagekasse
StkPris
1+1.799,00kr.
6+1.529,00kr.
Føj til ønskeliste

Natur/Orange Topvine Smagekasse

Vild og lækker smagekasse for den kræsne natur- og orangevinselsker.

Vi har samlet noget af det bedste, vi har i vores sortiment af natur- og orangevin. Dem finder du nu i vores topvinssmagekasse.

2019 Edelbauer, Orange – Abartig Einfach!
En blanding af Muscatel (Muscat) der oftest bruges i Spanien til søde og krydrede appelsinsmagende dessertvine, og Gewürtztraminer, der er en både krydret, tør og frugtig drue. Så to hvidvinsdruer, som i produktionen får lov til at gære med både kvas og drueskind. Det er ikke kun farven, der er orange, vinen har også sødmefulde noter af orangeskal, appelsin, klementin, abrikos og en masse skønne urter.

Domaine Mongestine Cuvée Georgette 2020
Da vi sidst var på den store vinmesse Prowein var det for at finde en god italiensk Vermentino. Det fandt vi ikke i Italien, men til gengæld i Provence af alle steder. Vinen har en udpræget naturvinsnæse af mosede stødte æbler og en fylde fra de brugte fade. Også denne vin er uden sulfitter, filtrering osv.  Bag vinen står et Provence-hus der laver naturvine og Pinot Noir, hvilket ikke er ikke helt almindeligt. Og det er de skønne mennesker bag Domaine Mongestine heller ikke.

2020 Beck, Koreaa
En skøn lille sag fra en af vores yndlingsproducenter, orangevin når det er bedst! Et blend af Grüner Veltliner, Weissburgunder, Welschriesling, Zweigelt m.fl. fra en mark som hedder “Fürstliches Prädium”, som betyder kongelig jord. Beboerne i Gols har dog siden 1950’erne kaldt den for Korea. Det er en vin med en fantastisk struktur og friskhed. Prøv den til det mellemøstlige køkken, f.eks. hummus og hakket lammekød.

Savennieres ‘Bigottière’ 2018
Savenniers er det bedste sted i verdenen for tør Chenin Blanc. Denne lækkerbisken er fra marken Bigottière. Det Chenin kan, er at den har høj syre, og det gør at de kan gemmes i meget lang tid.

Denne er fra 2018, så det kan være en god idé at dekantere vinen.

Matthieu Barret Saint Joseph 2019
Fra dette område I Nordrhône får du skønne rødvine på Syrah, hovedsageligt.
Det gælder også D86, det er en lille produktion på 10953 flasker. Matthieu er indbegrebet af biodynamisk/naturvin. Der er ikke brug af maskiner, og der bruges i mindre grad fade og i større grad beton til lagring. Det er for at få et mere rent udtryk i vinene. Det er en drikkemoden vin, med noter af skovbær. Du får et floralt præg som blå violer også fine peber noter.

2018 Valentina Passalacqua, Brutal Nero di Troia
Valentina er en del af gruppen ”Nothing added, Nothing removed”, og som den eneste italiener, er hun da lidt stolt. Denne Nero Di Troia er denne fra de ældste marker, og har ligget med skindet for at opnå mere struktur, tanniner og farve.

Naturvin

Produkttype

Indhold

75

Alkohol

0

Økologisk

Biodynamisk

Indkøbskurv