Bodega De Bardos Reserva

Den mørke fyrste på ny fransk eg. Masser af kirsebær & chokolade.
StkPris
1+199,00kr.
6+199,00kr.
95
Tim Atkin
Føj til ønskeliste
  • Cedertræ
  • Dild
  • Kirsebær
  • Tobak

Bardos Reserva

Vinene fra Bardos er lavet på druer fra nogle af de ældste vinmarker i D.O Ribera del Duero, og afspejler det castilianske landskab og klima. Med stor respekt for netop druerne opnår de hos Bardos at skabe vine med en elegance og finesse.

Bardos Reserva er en lækker Ribera del Duero vin på Tinta del País (Tempranillo) og Cabernet Sauvignon. Vinmarkerne ligger i Fuentemolinos, der er en del af Ribero del Duero-området. Det er ældre vinmarker med lavt udbytte, men med fantastiske druer. Druerne høstes og sorteres med håndkraft i september og oktober. Maceration og fermentering tager 4 uger ved 28 grader på nye, franske egefade. Farven er som mørke kirsebær og en dyb violet, hvor overfladespændingen møder glasset.

Noter af mørke bær og frugter, en smule chokolade samt fint fransk egetræ. Smagen er fyldig og kraftig med en stærk karakter. Syre og tanniner er afbalancerede, hvilket afrunder det samlede udtryk. Eftersmagen er lang og vedholdende. Tinta del País/Tempranillo-druen kan være en tricky størrelse som er svær at sætte i bås, da både noter, smag og kvaliteten kan være yderst svingene. Men disse spanske Tempranillo-vine fra Bardos er virkelig harmoniske og let drikkelige, med den helt rigtige balance mellem fad og frugt. Derfor kan de drikkes til rigtig meget forskellig mad.

Alkohol

14,5

Vindistrikt

Producent

EAN/Gtin

8437008695044

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Produkttype

Årgang

2018

Druer

Indhold

75

Sulfitter

Ja

Land

Indkøbskurv