2021

Borovitza Bel muj

11176

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
199,00 kr. InStock
Smagenoter

Citron

Æble

Citron
 Æble

Bel muj

Borovitza Winery er en boutique-vingård beliggende i Bulgarien, der blev grundlagt i 2005 af Tsvetan Aleksandrov, der er en anerkendt vinproducent i Bulgarien. Historien bag Borovitza Winery er en historie om passion, innovation og kvalitet.

Tsvetan Aleksandrov er en af de første vinproducenter i Bulgarien, der valgte at producere vin på en måde, der er inspireret af de bedste europæiske traditioner og teknologier. Han brugte også moderne teknologier og videnskabelig viden til at forbedre kvaliteten af vinene.

I starten af 1990'erne, efter faldet af kommunismen i Bulgarien, blev vinproduktionen i landet liberaliseret, og mange nye vinproducenter kom til. Tsvetan Aleksandrov var en af dem, der så en mulighed i denne nye frihed, og han besluttede at grundlægge Borovitza Winery for at producere vin af høj kvalitet.

Borovitza Winery ligger i den nordlige del af Bulgarien, tæt på Donau-floden. Vinmarkerne ligger i den perfekte højde på mellem 290 og 550 meter over havet, hvor jorden er rig på mineraler og yderst velegnet til vinproduktion. Tsvetan Aleksandrov valgte at fokusere på at dyrke og producere vine af høj kvalitet, der repræsenterer Bulgarien og området omkring vingården på den bedste måde.

Her en hvidvin, som er typisk for området. De blander de druer de har på markerne, og her er det Ricat, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Viognier. Vinen er helt naturlig med intet tilsat, gærer på deres egen gær uden temperatur kontrol, og laver vinen lige som de har lavet den i flere hundrede år.

I dag er Borovitza Winery en af de mest anerkendte og respekterede vinproducenter i Bulgarien, og det er en vingård med en rig historie og en passion for at skabe vine af højeste kvalitet. De er blevet anerkendt internationalt for deres kvalitet og smag, og vi har her æren af at kunne tilbyde Borovitza Bel muj. Denne vin er blevet anerkendt internationalt og har vundet flere priser, herunder:

  • Decanter World Wine Awards 2014 - Bronzemedalje
  • International Wine & Spirit Competition 2014 - Sølvmedalje
  • Sommelier Wine Awards 2014 - Sølvmedalje
  • Decanter World Wine Awards 2015 - Bronzemedalje
  • International Wine Challenge 2015 - Sølvmedalje
  • Decanter Asia Wine Awards 2015 - Bronzemedalje
  • International Wine Challenge 2016 - Sølvmedalje
  • Decanter World Wine Awards 2016 - Sølvmedalje
  • Decanter Asia Wine Awards 2016 - Bronzemedalje

Borovitza Bel muj er en hvidvin af høj kvalitet og anerkendt af eksperter og vinelskere over hele verden, så denne temmelig begrænsede vin (vi har kun 606 flasker) er særdeles efterspurgt.

Årgang
2021
Oprindelsesland
Bulgarien
Produktsubtype
Hvidvin
Alkoholprocent
13%
Producent
Borovitza
Volume
75cl
Naturvin
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.