2019

Casa Smith Cinghiale Sangiovese

10083
Topskud fra Charles med masser af italiensk bund og frugt tilsat lidt Walla Walla.

Køb 12 stk. og spar 10%

På lager
259,00 kr. InStock
Smagenoter

Blomme

Blåbær

Brombær

Blomme
 Blåbær
 Brombær

Smagfuld amerikaner med italiensk sjæl: Perfekt til pastaretter

Denne Washington State Sangiovese, som vokser i den lerede og kalkholdige jord på skråningerne ved Wahluke Slope over Colorado River, er alt andet end ordinær. Den indeholder de klassiske Sangiovese-noter af røde kirsebær, ribs, tomatstilk, og en håndfuld tørrede og saltede urter kombineret med sort te, røg og læder fra fadlagringen. Tanninerne er polerede og ganske behagelige.

Kraft og finesse fra Sangiovese-druen

Her får du altså kraft og finesse fra start til slut. Sangiovese er en af Italiens helt klassiske druesorter, og dens store udbredelse betyder, at der kan laves nogle helt fantastiske vine på denne drue, mens størstedelen er og bliver ordinære. Selve sorten er derfor ingen garant for kvalitet alene, men derimod spiller område og producent den afgørende rolle.

Charles Smith's amerikanske fortolkning

Vi må blankt indrømme, at Charles Smith’s version er spot on. Køb den, hvis du vil prøve en amerikansk fortolkning af en klassisk italiener. Planlægger du at servere en pastaret med en smagfuld tomatsovs og godt med parmesan eller måske kylling med rosmarin, er denne vin perfekt til.

Innovativ vinfremstilling i Washington State

Charles Smith, en af de mest anerkendte vinproducenter i Washington State, har formået at skabe en vin, der både respekterer Sangiovese-druens italienske rødder og tilføjer en unik amerikansk twist. Hans tilgang til vinfremstilling er både innovativ og traditionel, hvilket resulterer i en vin, der er både kompleks og tilgængelig.

Perfekt til mad og hyggelige stunder

Denne Sangiovese er også et godt valg til en hyggelig aften med venner eller familie. Den er alsidig nok til at kunne nydes alene, men skinner virkelig, når den parres med mad. Den subtile røg og lædernoter fra fadlagringen gør den til en ideel ledsager til grillet kød og rige, krydrede retter.

Cinghiale Sangiovese: en mindeværdig smagsoplevelse

Så hvis du er på udkig efter en vin, der tilbyder noget lidt anderledes, men stadig holder sig tro mod sine rødder, er Cinghiale Sangiovese et fremragende valg. Den kombinerer det bedste fra begge verdener og leverer en smagsoplevelse, der er både mindeværdig og tilfredsstillende.

Årgang
2019
Oprindelsesland
UnitedStates
Region
Washington State
Vindistrikt
Washington State
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
15%
Producent
Casa Smith
Volume
75
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.