2020

Chateau Bethanie Arbois Pinot

11226
100% Pinot Noir fra Jura, Frankrig.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
229,00 kr. InStock

Pinot Noir fra Arbois: En frugtig fornøjelse til grillen

Arbois' Pinot Noir har en levende rød farve i glasset med et smukt, rubinrødt skær. Duften præges af en tiltalende, frugtig aroma af saftige kirsebær og sødmefulde hindbær. Vinen ligger blødt i munden, med subtile noter af frugt og jordbund, der leder tankerne hen på solmodne marker og skovbund.

Perfekt til rødt kød og charcuteri

Dette er en Pinot, som harmonerer smukt med retter af saftigt rødt kød, en charcuteri-platte eller når husets Grillmeister sætter i værk. Server den bedst ved en temperatur på 16° til 18°C og lad smagsoplevelsen folde sig ud.

Vinifikation i Jura-regionen

Druerne høstes fra Juras jordbund af grå og blå ler samt rødt ler, hvorefter de gennemgår en 15-dages gæring og maceration i tank ved 25°C. Efterfølgende lagres vinen i tank.

Fruitière Vinicole d’Arbois' historie

Fruitière Vinicole d’Arbois er et af de første vinkooperativer, der blev grundlagt i Frankrig. Det blev skabt d. 4. januar 1906 på foranledning af 26 vinmagere i byen Arbois. Deres udholdenhed og jagt på fortræffelighed gjorde, at Arbois modtog det første AOC-mærke (Appellation d’Origine Controlée) i Frankrig. Det skete d. 15. maj 1936. I dag huser de mere end 100 medlemmer fordelt på over 250 hektar, der i alt producerer over 1 mio. flasker Jura-vin.

Chateau Bethanie Côtes du Jura, Pinot Noir's tradition

Chateau Bethanie Côtes du Jura, Pinot Noir er en vin, der ikke blot imponerer med sin smag, men også med sin historie og tradition. Den er et resultat af årtiers erfaring og dedikation fra vinmagerne i Arbois. Hver flaske repræsenterer en del af Jura-regionens rige vintradition og er et vidnesbyrd om områdets unikke terroir.

En vinoplevelse med historie

Når du nyder denne vin, får du ikke kun en smagsoplevelse, men også en forbindelse til en lang historie af vinproduktion. Det er en vin, der er skabt med kærlighed og respekt for naturen og dens gaver. En vin, der inviterer til at blive nydt i godt selskab og til at skabe nye minder.

Årgang
2020
Oprindelsesland
Frankrig
Region
Jura
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
12%
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.