NV

Champagne André Jacquart Vertus Expérience 1 cru, Magnum

10008
Huschampagnen som deler marker med de store Champagner, såsom Krug og Salon. Stor vin med et strejf af fad.

Køb 3 stk. og spar 10%

På lager
1.150,00 kr. InStock
Smagenoter

Citron

Fersken

Mandel

Citron
 Fersken
 Mandel

Sprøde bobler og gærnoter: en champagneoplevelse i særklasse

Druerne til denne vin kommer fra to forskellige marker, Grand Cru marken Mesnil-sur-Oger og Premier Cru marken Vertus. Vinen er lavet udelukkende på Chardonnay-druer, hvilket giver den en særlig finesse og elegance. Når boblerne skummer perfekt op, så snart den hældes i glasset, bliver vi straks begejstrede. Denne champagne er en sand fornøjelse for sanserne.

Dosage og tør karakter

Dosagen er kun 4g, hvilket bidrager til vinens tørre karakter. Den lange fadfermentering tilføjer en ekstra dimension af kompleksitet og dybde. Resultatet er en meget velbalanceret champagne med en rig og sprød boble. Smagen og duften af gær er tydelig, hvilket giver en autentisk og raffineret oplevelse. Denne champagne er et fremragende valg for dem, der sætter pris på kvalitet og håndværk.

Perfekt som aperitif

Champagne André Jacquart Vertus Expérience 1er Cru, Magnum, er ideel som aperitif til enhver lejlighed. Den kan også nydes alene, hvor dens komplekse smagsprofil virkelig kan komme til sin ret. Den er perfekt til at imponere gæster ved festlige begivenheder eller som en luksuriøs forkælelse på en almindelig dag.

En oplevelse fra Champagne-regionen

Denne champagne er ikke bare en drik, men en oplevelse. Den repræsenterer det bedste fra to af de mest prestigefyldte vinmarker i Champagne-regionen. Kombinationen af Grand Cru og Premier Cru druer giver en unik balance mellem elegance og kraft. Hver tår afslører nye nuancer og lag, hvilket gør den til en uforglemmelig oplevelse.

Must-try for champagneelskere

For dem, der elsker champagne, er André Jacquart Vertus Expérience 1er Cru, Magnum, et must-try. Den tilbyder en perfekt balance mellem tørhed og kompleksitet, med en sprødhed, der gør den yderst forfriskende. Det er en vin, der kan nydes i mange forskellige sammenhænge, og som altid vil efterlade et varigt indtryk.

God til

Wedding Bells

Vinsmagning

FOMO

Big Spender

No Bullshit

Årgang
NV
Oprindelsesland
Frankrig
Region
Champagne
Produktsubtype
Champagne
Alkoholprocent
12,5%
Volume
150cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.