2019

Booker Vineyard - Oublie Grenache Syrah - Paso Robles

10964
Ideel til dem, der søger en kvalitetsvin fra Paso Robles

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
995,00 kr. InStock

Booker Vineyard - Oublie Grenache Syrah - Paso Robles

Er en bemærkelsesværdig vin med oprindelse i Paso Robles, Californien - en region kendt for sin fremragende vinproduktion. Booker Vineyard har etableret sig som en anerkendt producent i området og er kendt for at producere kvalitetsvine og Oublie er ingen undtagelse. Denne vin repræsenterer deres engagement i at levere en førsteklasses vinoplevelse.

Booker Vineyard - Oublie er en blanding af Grenache og Syrah-druer. Denne kombination af druesorter giver vinen sin unikke smagsprofil og kompleksitet. Den har en rig og fyldig smagsprofil med noter af mørke bær som blåbær og brombær, subtile krydrede undertoner og en behagelig kompleksitet, der udvikler sig på ganen.

Duften er intens og fyldt med aromaer af mørke frugter som kirsebær og blommer. Der er også antydninger af krydderier og en let jordagtig karakter i duften og har en solid struktur med velafbalancerede tanniner og en behagelig syre, der giver den en god evne til at aldre. En alsidig vin, der kan nydes på egen hånd eller ledsage forskellige madretter. Den fungerer godt med kødretter, grillet mad eller som en vin til at nyde i godt selskab.

Booker Vineyard - Oublie Grenache Syrah - Paso Robles er en fremragende vin, der tilbyder en smagsoplevelse, der er fyldig, kompleks og indbydende. Den er ideel til dem, der søger en kvalitetsvin fra Paso Robles, der viser regionens potentiale.

Årgang
2019
Oprindelsesland
USA
Region
Californien
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14,1%
Producent
Booker
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.