NV

The Prisoner Saldo Zinfandel

10247
Modne blommer, Sultana rosiner og andre gode Zinfulde frugter.

Køb 12 stk. og spar 10%

På lager
495,00 kr. InStock
Smagenoter

Blåbær

Chokolade

Fersken

Blåbær
 Chokolade
 Fersken

Saldo Zinfandel: En vinoplevelse fra her og der

Saldo, sikken et navn til en vin. Man tænker straks på sin bankkonto og håber, at saldoen er i plus. Men når man så slår op i latinordbogen, betyder Saldo 'fra her og der' - og så giver det mening. Vinen er lavet på Zinfandel fra forskellige områder i Nordcalifornien, herunder Sonoma, Mendocino, Lodi og Amador.

Zinfandel-druens unikke smagsprofil

Zinfandel-druen er kendt for at skille vandene; enten elsker man den kogte, brændte smag af overmodne blommer, eller også gør man det ikke. Det overraskende ved Saldo er kvaliteten og dybden i vinen. Den er mørk og fyldt med noter af kirsebær, peber, chokolade og bagekrydderier. Intensiteten er markant, og man kan tydeligt smage, at det er druer af højeste kvalitet, der er blevet brugt.

Fadlagring i nye egefade

Fadsmagen fornægter sig heller ikke, hvilket er forventeligt, når vi taler om en vin fra USA. Saldo Zinfandel er blevet lagret i helt nye egefade fra både Frankrig og USA i 9 måneder. Denne proces giver vinen en mørk og rubinrød farve samt modige aromaer af lakrids, peber, kirsebær og bagekrydderier.

Fyldig og forfriskende smagsoplevelse

Vinen er fyldig og forfriskende i starten, hvilket får gang i mundvandet. Smagen er silkeblød med et strejf af chokolade, og eftersmagen er vellystig med bløde, fløjlsagtige tanniner. Denne kombination af smagsnuancer og teksturer gør Saldo Zinfandel til en kompleks og tilfredsstillende vinoplevelse.

Saldo Zinfandel: balancen mellem kraft og elegance

Saldo Zinfandel er en vin, der virkelig formår at balancere mellem kraft og elegance. Den er perfekt til dem, der søger en vin med dybde og karakter, men som samtidig ønsker en blød og behagelig drikkeoplevelse. Med sin rige smagsprofil og velafbalancerede tanniner er den ideel til at nyde alene eller sammen med et godt måltid.

Årgang
NV
Oprindelsesland
UnitedStates
Region
Californien
Vindistrikt
Californien
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
15,5%
Producent
The Prisoner Wine Company
Volume
75
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.