Meiomi

Meiomi på bedste vis

Californien leverer den perfekte kombination af jord og elementer, der bidrager til hver eneste Meiomi-vin og repræsenterer det bedste, Den Gyldne Stat har at tilbyde. Ved at kombinere Californiens eksemplariske egenskaber i en enkelt vin opnår Meiomi en uforglemmelig balance, kompleksitet og rigdom af smag. Denne tilgang med kombinationen af forskellige elementer fører til vine, der er nemme at elske og svære at glemme.

Luften

Varme temperaturer tiltrækker køligere havluft og tåge ind over landet, hvilket holder druerne kølige i løbet af dagen og resulterer i en lang, jævn modning af frugten.

Jorden

Mangfoldige mikroklimaer gør Californien til en af verdens førende vinregioner. Klippede jordbunde, som er resultatet af gammel vulkansk aktivitet, udsætter vinstokkene for “stress” og resulterer i mindre druer med intens smag.

Havet

Californiens bjergdale ligger ideelt til at lede havbrisen og tågen ind fra Stillehavet, hvilket giver druerne mulighed for at udvikle fulde smagsnuancer, syrer og tanniner gennem hele processen.

Jason Becker, Vinmager

Vinmager Jason Becker har en omfattende og imponerende baggrund hos nogle af Californiens bedste vingårde.

Hans blends af druer fra kølige klimaer producerer vine med dristig karakter og harmoni – modne og fyldige, med udtryksfuld dybde og smag.

 • Meiomi Pinot Noir

  Meiomi Pinot Noir

  Frugt fra nord og syd, marmeladevin med både til gården og til gaden.

  263,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • Meiomi Chardonnay

  Meiomi Chardonnay

  Druer fra nord og syd, masser af ananas, honning og hvad man ellers forventer af en overfed amerikaner.

  242,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
Indkøbskurv

Regioner

Årgang

Drue

Organisk

Pris