Borgogno BAROLO DOCG LISTE

Barolo Liste 2018 Barolo Liste 2018 viser sig fra sin flotteste side med en intens rubinrød farve og et granatrødtskær. Denne italienske skønhed er en meget direkte rødvin, og med […]
StkPris
1+1.650,00kr.
6+1.402,00kr.
Føj til ønskeliste

Barolo Liste 2018

Barolo Liste 2018 viser sig fra sin flotteste side med en intens rubinrød farve og et granatrødtskær. Denne italienske skønhed er en meget direkte rødvin, og med årene vil den kun komme til at vise sit fulde potentiale.   

I næsen fornemmes hurtigt røde bærfrugter, sort peber, lakrids, krydderier og en fin note af røg der kendetegner Barolo Liste. Rødvinen har en stor kompleksitet, og på ganen er den stram med en perfekt garvesyrekonsistens, som kombineret med en behagelig friskhed giver liv til en vin med stor lagringspotentiale.

Der er mange gode forslag til hvad denne Barolo Liste skal parres med når det kommer til mad! Denne udsøgte rødvin vil uden tvivl gå godt til traditionelle italienske kødbaserede retter, gullasch, en lækker Entrecôte, Amgus eller endda Wagy.

En ting vil vi slå et sag for! Nyd den sammen med gode mennesker! Det vil uden tvivl gøre oplevelsen bedre og uforglemmelig. Skål!

2018 i Piemonte starter ud med en lang vinter fuld af nedbør. Det her var godt, fordi jordens vandforsyning dermed blev genetableret, efter et 2017 præget af høje temperaturer og lav nedbør.

Vintersæsonen varede indtil begyndelsen af ​​marts med temperaturer lavere end i det seneste

år, hvilket førte til en langsom og gradvis vegetativ genstart af vinstokkene. Som foråret fortsatte, kom hyppige nedbørsmængder og lave temperaturer, hvilket er definererende parametre for en klassisk vintage og ekstrem elegance i vinen.

I oktober er forholdene for Borgogno perfekte – det er tid til at høste de dyrebare Nebbiolo-druer! Forventningerne er høje, og bliver hurtigt bekræftet: Barolo Liste 2018 er en klassisk årgang af høj kvalitet, dog med et lavere udbytte!

Producent

Produkttype

Sulfitter

Ja

Årgang

2018

Druer

Indhold

75

Alkohol

14,5

Vindistrikt

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Indkøbskurv