Borovitza Top of the Hill

Top of the Hill
StkPris
1+127,00kr.
6+127,00kr.
Føj til ønskeliste
  • Citron
  • Æble

Top of the Hill

Etiketten siger at druerne er Mapcah, Pycah, Pnkat ?
Men bare rolig. Det er virkelig lækker vin, der kan noget helt specielt.

Vinen smager fantastisk, med de 18 måneder på gamle egefade, har den fået en rundhed og fylde, der sagtens kunne skrige Chardonnay.

Borovitza Winery er en boutique-vingård beliggende i Bulgarien, der blev grundlagt i 2005 af Tsvetan Aleksandrov, der er en anerkendt vinproducent i Bulgarien. Historien bag Borovitza Winery er en historie om passion, innovation og kvalitet. Tsvetan Aleksandrov er en af de første vinproducenter i Bulgarien, der valgte at producere vin på en måde, der er inspireret af de bedste europæiske traditioner og teknologier. Han brugte også moderne teknologier og videnskabelig viden til at forbedre kvaliteten af vinene. I starten af 1990’erne, efter faldet af kommunismen i Bulgarien, blev vinproduktionen i landet liberaliseret, og mange nye vinproducenter kom til. Tsvetan Aleksandrov var en af dem, der så en mulighed i denne nye frihed, og han besluttede at grundlægge Borovitza Winery for at producere vin af høj kvalitet.

Borovitza Winery ligger i den nordlige del af Bulgarien, tæt på Donau-floden. Vinmarkerne ligger i den perfekte højde på mellem 290 og 550 meter over havet, hvor jorden er rig på mineraler og yderst velegnet til vinproduktion. Tsvetan Aleksandrov valgte at fokusere på at dyrke og producere vine af høj kvalitet, der repræsenterer Bulgarien og området omkring vingården på den bedste måde.

Top of the Hill-vinen fra Borovitza er en hvidvin, der er kendt for sin kompleksitet og balance.

Denne spændende vin er et møde mellem de fornemme franske druesorter og de lokale bulgarske druesorter. Sammenlignet med de fornemme franske druesorter er aromaen af Top of the Hill lidt mere seriøs, og bringer en vis livlighed til kombinationen. En vin, der er skabt til at skabe minder.

Indhold

75

Alkohol

13

Vindistrikt

Producent

Økologisk

Biodynamisk

Årgang

2019

Produkttype

Naturvin

Sulfitter

nej

Druer

,

Land

Indkøbskurv