Emilio Sciacca – RossoBrillo NAKED

RossoBrillo Naked Denne vin har intet at skjule – den er fuldstændig nøgen og stolt af det. Vinen præsenterer sig med en lys, funklende og forførende kirsebærrød farve. Den friske […]
StkPris
1+280,00kr.
6+238,00kr.
Føj til ønskeliste

RossoBrillo Naked

Denne vin har intet at skjule – den er fuldstændig nøgen og stolt af det. Vinen præsenterer sig med en lys, funklende og forførende kirsebærrød farve. Den friske duft domineres af saftige røde hindbær, violer og ribs, med en skarp mineralitet i kanten. Den er afklædt for alle overflødige tilsætninger og bærer kun sin naturlige skønhed. Lad os hylde denne vin, der tør være sig selv uden nogen form for skam. Skål for ærlighed, autenticitet og den nøgne sandhed!

Fun Facts: Emilios vine er navngivet efter områdets nisser. Og nej, vi taler ikke om kiksede have-nisser som hos naboerne til kolonihavehuset. Vi taler om totalt seje vin-nisser! Små væsener, der passer på Emilios vinmarker. Disse vi-n-isse-lømler spreder glæde og magi, og de vine, de beskytter, er lige så fortryllende som deres narrestreger. Skål med vores nisse-inspirerede vine, og lad deres lystige ånder følge med dig!

Druer: 95% Nerello Mascalese, 5% Nerello Cappuccio

Vinificering: Ståltanke i 6 måneder

Produkttype

Årgang

2022

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Indhold

75

Producent

Vindistrikt

Alkohol

12,5

Sulfitter

Ja

Indkøbskurv