The Prisoner Red Blend MG

Fuldfed amerikaner, med smukt integreret fad. "Take no prisoners".
StkPris
1+1.299,00kr.
6+1.104,00kr.
Føj til ønskeliste
  • Blomme
  • Lakrids
  • Peber

Red Blend Magnum

OK, hold lige tungen lige i munden. Vinen er fra 80 forskellige vinmarker i den nordlige del af Californien med en stor del fra Napa Valley. Det er et kæmpe job for den kvindelige vinmager Chrissy at holde styr på alle de druer der kommer ind, og hvilke der skal have den ene eller det andet fad, og holde en ensartet kvalitet over årene. Det er lykkedes rigtig godt, og vinen er også en af de mest ikoniske vine fra det californiske.

Grunden til at lave et blend af så mange druer var i tidligere tider for at få en allround vin alle kunne drikke. De kaldte den mixed blacks. Og hvorfor ikke bruge alle de krydderier (druer) man har i køkkenet (vinmarken), for at skabe den perfekte vin. Vinen er ren power men på den måde, at den har så meget krop og frugt at den fylder munden med masser af modne mørke bær, og et skøn bomuldskørt fra fadet.

Det gør den til en højkvalitets-pleaservin. The Prisoner blev startskuddet på et vineventyr i Napa Valley. Vinen er inspireret af de første italienske immigranters blends. Nu er vinen den mest anerkendte Napa Valley blend blandt de røde. Det er en uortodoks blanding af Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Petite Sirah, Syrah og Charbono.

Smagen rammer med noter af søde kirsebær, mørk chokolade, nelliker og ristede figner. Eftersmagen har noter af modne hindbær, boysenbær, granatæble og vanilje, der sikrer en blød og velouragtig finish.

Denne fabelagtige og banebrydende vin er skabt i samspil med vinbønder, der har været med fra starten. Det er bl.a. Solari Family Vineyard i Calistoga, hvor gamle dyder møder nye teknikker samt Korte Ranch i St. Helena, hvis udholdenhed overlevede gennem forbudstiden og er på 4. generation. Vinen lagres på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade, hvoraf 30% er nye fade.

Indhold

150

Alkohol

15,5

Vindistrikt

Producent

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Årgang

2019

Produkttype

Sulfitter

Ja

Indkøbskurv