The Prisoner Saldo Zinfandel

Modne blommer, Sultana rosiner og andre gode Zinfulde frugter.
StkPris
1+495,00kr.
6+420,00kr.
4
Vivino
Føj til ønskeliste
  • Chokolade
  • Fersken
  • Jordbær
  • Tobak

Saldo Zinfandel

Saldo, sikken et navn til en vin. Man tænker straks på sin bankkonto og håber, at saldoen er i plus. Men når man så slår op i latinordbogen, så betyder Saldo ‘fra her og der – og så giver det mening.

Vinen er lavet på Zinfandel fra her og der i Nordcalifornien (Sonoma, Mendocino, Lodi, Amador). Nu er druen Zinfandel hurtig en der skiller vandene, enten elsker man den kogte, brændte smag af overmodne blommer, ellers gør man det ikke.

Det overraskende ved Saldo er kvaliteten og dybden i vinen, Vinen er mørk og fyldt med kirsebær, peber, chokolade og bagekrydderier. Den er meget intens, og man kan godt smage at det er den højeste kvalitet af druer der er blevet brugt. Fadsmagen fornægter sig heller ikke (vi er jo i USA)!

Den er blevet dyppet i helt nye egefade fra Frankrig og USA i 9 måneder. Mørk og rubinrød med modige aromaer af lakrids, peber, kirsebær og bagekrydderier. Den er fyldig og forfriskende i starten. Smagen får gang i mundvandet og er silkeblød med et strejf af chokolade. Eftersmagen er vellystig med bløde, fløjlsagtige tanniner.

Indhold

75

Alkohol

15,5

Vindistrikt

Producent

EAN/Gtin

859369001407

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Årgang

NV

Sulfitter

Ja

Produkttype

Druer

Land

Indkøbskurv