Sincere Red Pinot Noir

Fuldfed fadbamse med et strejf af Nicolai Bejder. Vores egen homie.
StkPris
1+169,00kr.
6+143,00kr.
Føj til ønskeliste

Sincere Red

– Husted Vins egen bestseller

Vores californiske hit er fra Napa Valley, det mest ikoniske sted for vindyrkning i The Golden State, og vi er stolte af at præsentere en dejlig californisk vin til en rigtig fornuftig pris.

Her får du masser af fad og masser af røde frugter. Fuldmodne kirsebær og mørk chokolade i næsen, fulgt op af hindbær, jordbær, orangelikør, “ristede nødder og ikke at forglemme, vanilje.

Vinen er silkeblød med en fin balance mellem frugt og tannin. Gør sig aldeles godt, hvis den serveres let afkølet til en salat med andebryst og svampe eller til stærke oste. Fun fact: Vi har fået lavet vores egne etiketter, som illustrerer vores ’no nonsense’ holdning til god vin og markedsføring. De er designet af Nicolai Bejder og tager udgangspunkt i vinmagernes personlige og håndskrevne noter. Vinen er pakket godt ind i lækre, småfede flasker, som også er med til at signalere selve vinenes udtryk.

Ekstra-Bladet giver 5 stjerner og skriver: “Imødekommende, blød og rund med masser af hindbær, jordbær og lyse krydderier i smagen. Solmoden frugt, velbalanceret med en pæn letkrydret afslutning. 90 point.”

Producent

Produkttype

Sulfitter

Ja

Årgang

2022

Indhold

75

Alkohol

13,5

Vindistrikt

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Indkøbskurv