Kaufmann Tell Riesling – ØKO

Tell Riesling
StkPris
1+285,00kr.
6+242,00kr.
Føj til ønskeliste
  • Bivoks
  • Jasmin
  • Lime
  • Petroleum

Tell Riesling

Navnet er stjålet fra Herr. Wilhelm Tell, som havde det med at få sin søn til at balancere med æbler på hovedet. Og det passer jo meget godt, nu når Urban er schweizer. Vinen er hans topvin fra marken Hattenheimer og smager også af hvad alt hvad marken kan. Fasthed, strunk og med masser af gemmepotentiale, der er stadig lang tid til at der går petroleum i den.

Historien om Kaufmann lyder næsten som Adam og Eva i Paradiset Have – og det er det næsten også (det går ikke galt her!) Eva arbejdede for Prædikatsyndikatet som überbaumführer, hvor hun møder Urban (ikke Adam), som er træt af at lave schweizeroste i Schweiz, og gerne vil købe og starte en vinproduktion op i det smukke Rheingau. Og bang han bliver forelsket i både området og Eva, så de slår pjalterne sammen og begynder at lave stramme skønne vine fra de gode marker i Rheingau. De overtager nogle marker i bl.a. Hattenheim og væder dem i teer, kohorn og andre ting der hører biodynamikken til og skifter etikken til en meget rød – man er jo schweizer!

“Fyldig tør riesling med en flot intensitet. Røde æbler, citrus i smagen. Flot balance og en vin der sagtens kunne koste meget mere. Flot lang afslutning.”

92 – 5 Stjerner, spritnyt.com

Biodynamisk

Druer

Indhold

75

Alkohol

12,5

Vindistrikt

Producent

EAN/Gtin

4260005050158

Naturvin

Økologisk

Produkttype

Sulfitter

Ja

Land

Årgang

2021

Indkøbskurv