2019

The Prisoner Red Blend

10245
Fuldfed amerikaner, med smukt integreret fad. "Take no prisoners".

Køb 12 stk. og spar 10%

På lager
675,00 kr. InStock
Smagenoter

Bagekrydderier

Cedertræ

Kirsebær

Bagekrydderier
 Cedertræ
 Kirsebær

Californisk vinmagi: 80 vinmarker, én ikonisk blend

Hold lige tungen lige i munden. Vinen er fra 80 forskellige vinmarker i den nordlige del af Californien, med en stor del fra Napa Valley. Det er et kæmpe job for den kvindelige vinmager Chrissy at holde styr på alle de druer, der kommer ind, og hvilke der skal have den ene eller det andet fad, samt at holde en ensartet kvalitet over årene. Det er lykkedes rigtig godt, og vinen er også en af de mest ikoniske vine fra det californiske.

Historien bag californiske blends

Grunden til at lave et blend af så mange druer var i tidligere tider for at få en allround vin, som alle kunne drikke. De kaldte den "mixed blacks". Og hvorfor ikke bruge alle de krydderier (druer) man har i køkkenet (vinmarken) for at skabe den perfekte vin? Vinen er ren power, men på den måde, at den har så meget krop og frugt, at den fylder munden med masser af modne mørke bær og et skønt bomuldskørt fra fadet.

The Prisoner: en ikonisk Napa Valley vin

Det gør den til en højkvalitets-pleaservin. The Prisoner blev startskuddet på et vineventyr i Napa Valley. Vinen er inspireret af de første italienske immigranters blends. Nu er vinen den mest anerkendte Napa Valley blend blandt de røde. Det er en uortodoks blanding af Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Petite Sirah, Syrah og Charbono.

Smagsnoter og aromaer i Napa Valley blends

Smagen rammer med noter af søde kirsebær, mørk chokolade, nelliker og ristede figner. Eftersmagen har noter af modne hindbær, boysenbær, granatæble og vanilje, der sikrer en blød og velouragtig finish. Denne fabelagtige og banebrydende vin er skabt i samspil med vinbønder, der har været med fra starten.

Vinmarker og traditioner i Calistoga og St. Helena

Det er bl.a. Solari Family Vineyard i Calistoga, hvor gamle dyder møder nye teknikker, samt Korte Ranch i St. Helena, hvis udholdenhed overlevede gennem forbudstiden og nu er på 4. generation. Vinen lagres på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade, hvoraf 30% er nye fade. Dette giver vinen en kompleksitet og dybde, som er svær at finde andre steder.

The Prisoner Wine Company: tradition og innovation

The Prisoner Wine Company Red Blend er ikke bare en vin; det er en oplevelse. Hver flaske fortæller en historie om tradition, innovation og passion. Det er en vin, der formår at kombinere det bedste fra fortiden med nutidens teknikker, og resultatet er intet mindre end spektakulært.

Årgang
2019
Oprindelsesland
UnitedStates
Region
Californien
Vindistrikt
Californien
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
15,5%
Producent
The Prisoner Wine Company
Volume
75
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.