2021

Clemens Strobl Schreck

11223
Über grüner, et monster værdig.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
625,00 kr. InStock
Smagenoter

Gult æble

Lime

Melon

Gult æble
 Lime
 Melon

Østrigsk vinmagi: Enkeltmarkens perle med eksotisk twist

Druerne til denne smukke Grüner Veltliner kommer fra enkeltmarken Schreckenberg, hvor kun de allerbedste høstes. Generelt er Strobl virkelig god til at selektere i vinmarken. Han giver druerne lidt længere tid på stokkene, så de får mere fylde og en snært mere sødme. Oveni får saften lov til at lagre længere i kælderen, og det kommer der nogle store og seriøse hvide vine ud af.

Farve og aromaer i Grüner Veltliner

Denne Grüner Veltliner har en smuk, lys gylden farve, som straks fanger øjet. Når man dufter til vinen, mødes man af noter af hvid peber, grønne æbler, pærer og kvæde. Disse aromaer skaber en kompleks og indbydende bouquet, der lover en spændende smagsoplevelse. På én gang eksotisk og dejlig mineralsk med en hel fantastisk velbalanceret syre.

Smagsprofil og friskhed i østrigsk vin

Smagen af denne vin er en sand fornøjelse. Den eksotiske frugtighed kombineret med den mineralske friskhed giver en harmonisk og nuanceret smagsprofil. Den velbalancerede syre bidrager til vinens friskhed og gør den yderst drikkevenlig. Det er tydeligt, at der er tale om østrigsk vinmageri på højt niveau, hvor hver detalje er nøje overvejet.

Strobls vinproduktion og terroir

Strobls tilgang til vinproduktion er præget af en dyb respekt for både druerne og terroiret. Ved at lade druerne hænge længere på stokkene og give saften tid til at udvikle sig i kælderen, opnår han en vin med stor dybde og kompleksitet. Denne Grüner Veltliner er et fremragende eksempel på, hvad der kan opnås, når man kombinerer traditionelt håndværk med moderne teknikker.

Madparring med Grüner Veltliner

Denne vin er ideel til at nyde alene eller sammen med mad. Den passer særligt godt til retter med fisk, skaldyr eller lette salater, hvor dens friskhed og syre kan spille op til maden. Samtidig er den også en fornøjelse at drikke for sig selv, hvor man virkelig kan nyde dens mange nuancer og kompleksitet.

Afsluttende bemærkninger om Schreckenberg vin

Alt i alt er denne Grüner Veltliner fra Schreckenberg en vin, der imponerer på alle fronter. Fra dens smukke farve og komplekse aromaer til dens harmoniske smag og velbalancerede syre, er det en vin, der vil glæde både vinentusiaster og dem, der blot nyder et godt glas vin.

Årgang
2021
Oprindelsesland
Østrig
Region
Wagram
Produktsubtype
Hvidvin
Alkoholprocent
13%
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Biodynamisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.