2023

Pour le vin Y'a pas photo Pinot noir

11272

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
119,00 kr. InStock

Hvad
Når det er tydeligt, hvem vinderen er, siger man på fransk: "Der er ikke brug for et fotofinish." Og vi har på fornemmelsen, at denne lækre Pinot Noir stil bliver en klar mester!

Hvor
Denne Pinot Noir er en unik fortolkning, lavet af druer fra to vinavlere i de solrige vinmarker i det sydlige Languedoc. Området er kendt for sit varme klima, som giver druerne masser af sol, hvilket er ideelt til at skabe modne, fyldige vine.

Vinproduktion
Druerne høstes, når de er fuldt modne, hvilket giver den perfekte balance mellem smag, syre og tanniner. Vinen vinificeres (gæres) ved kølige temperaturer for at fremhæve de friske frugtsmage. Der er ikke brugt eg til lagringen, hvilket gør vinen ren og blød i smagen. Dette betyder, at du kan forvente en vin med et meget friskt og frugtagtigt udtryk.

Smagsnoter
Denne vin har en frisk smag med fyldige noter af sort kirsebærkompot og dufter af saftig hindbær. Vinen er silkeblød i munden og afsluttes med en let note af hindbær.

Årgang
2023
Oprindelsesland
Frankrig
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
13%
Producent
Boutinot SAS
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.