NV

La Java Pétillant Naturel "Etoile Filante"

11412

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
219,00 kr. InStock

I hjertet af Touraine, i kommunen Mesland, findes et sted, der skiller sig lidt ud fra mængden... Les Grandes Espérances er en moderne vingård med fokus på fremtiden og en økologisk tilgang til vindyrkning, certificeret af Ecocert. Her er der ikke kun fokus på fornuft, men også på at skabe nydelse. Vinene er generøse, festlige og fulde af charme og løfter – store håb, som navnet antyder.

Druesort:
100% Chenin Blanc

Jordbund:
Flintler

Fremstilling:
"Etoile Filante" er en naturlig mousserende vin, fremstillet ved hjælp af en gammel fermenteringsmetode. Chenin Blanc-druerne, der vokser på flintlerjord, høstes når de er perfekt modne. Mosten tappes på flasker, mens den stadig gærer. Under denne proces omdanner gæren de sidste naturlige sukkerstoffer til alkohol og frigiver samtidig den gas, der skaber vinens fine bobler. Resultatet er en let og blid mousserende vin.

Smagsoplevelse:
Denne festlige vin byder først på friske noter af grønne æbler, hvilket giver en dejlig friskhed. Etoile Filante smager let og indbydende med en livlighed, der er typisk for Chenin Blanc. Den lette dosering af sukker gør vinen blød og behagelig at drikke.

Mad og vin:
Denne naturlige mousserende vin er perfekt til at ledsage hverdagsfestligheder som brunch, snacks eller andre hyggelige stunder. Den passer særligt godt til en bred vifte af småretter, tapas, kager og desserter med frugt.

Serveringstemperatur:
8-10°C

Denne vin er ideel til uformelle sammenkomster og kan nydes med mange forskellige retter, takket være dens friske og lette karakter.

God til

Jazz and Summer

Boules og Bobler

Frankofil

Årgang
NV
Oprindelsesland
Frankrig
Region
Loire
Produktsubtype
Mousserende vin
Alkoholprocent
12%
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Biodynamisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.