2023

Habla de ti

11490

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
210,00 kr. InStock

Druetype: Sauvignon Blanc

Modningstype: Lagret på bærme

Farve: Klar grøn med flotte gyldne nuancer.

Duft: Kraftig duft, som er typisk for Sauvignon Blanc-druen. Duften har noter af asparges, mango, tomatblade og busken kaldet buksbom.

Smag: En frisk og intens vin med en meget behagelig smag. Den har en lang eftersmag med noter af tropiske frugter.

Mere om vinen: Sauvignon Blanc er en af de mest aromatiske druesorter i verden. Denne vin beskrives som moderne og feminin, og den er nem at kombinere med mange typer mad. Det er en vin, der er let at forstå og nyde ved enhver lejlighed.

Ekstra info:

  • Sauvignon Blanc-druen: Denne drue er kendt for sine markante og aromatiske egenskaber. Den dyrkes i mange vinregioner verden over, især i Frankrig (Loire og Bordeaux) og New Zealand.

  • Lagret på bærme: Dette betyder, at vinen har modnet i længere tid sammen med de gærrester, der bliver tilbage efter gæringsprocessen. Dette giver vinen en rigere og mere kompleks smag samt en mere cremet tekstur.

  • Økologisk vin: Det betyder, at druerne er dyrket uden brug af kunstgødning, pesticider eller andre syntetiske kemikalier. Økologisk vinproduktion stræber efter at respektere miljøet og fremme naturlig balance i vinmarkerne.

Denne hvidvin er altså velegnet til både vinentusiaster og folk, der blot ønsker en let og velsmagende vin til enhver lejlighed. Den passer især godt til retter med fisk, skaldyr eller lette salater, men den kan også nydes alene.

Årgang
2023
Oprindelsesland
Spanien
Region
Extremadura
Produktsubtype
Hvidvin
Alkoholprocent
13,5%
Producent
Habla
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.