2022

Jean Fery & Fils, Savigny-Les-Beaune "Sous la Cabotte Rge BIO - Jeroboam

11517

Køb 1 stk. og spar 10%

På lager
2.499,00 kr. InStock

I Savigny-lès-Beaune, nær Echevronne hvor Jean Ferys familiedomæne har sit hovedkvarter, ligger størstedelen af hans vinstokke. Denne vin fra Savigny-lès-Beaune, der er klassificeret som en landsby-appellation, er skabt af en blanding fra de tre parceller: "Les Pimentiers", "Les Vermots", og "Ez Connardises".

Marken "Ez Connardises" er blandt de ældste på domænet og stedet hvor man finder cabotten, et traditionelt tilflugtssted for vinbønder og et symbol på domænet, der pryder etiketterne på alle dets vine.

Karakter
Denne fremragende vin viser sig i en smuk rubinrød farve og præsenterer ofte en duftbuket domineret af bløde frugtaromaer som hindbær og jordbær. Smagen er harmonisk og velafbalanceret med en rummelig krop og god vedholdenhed. Blød og delikat kan den nydes ung og er ideel til lette retter, herunder både rødt og hvidt kød tilberedt uden kraftige saucer.

Server ved en temperatur på 15-16°C og nyd denne vin, når den er mellem 3 og 10 år gammel, afhængigt af årgangen og personlige præferencer.

Årgang
2022
Oprindelsesland
Frankrig
Region
Bourgogne
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
13,8%
Producent
Domaine Fery
Volume
300cl
Økologisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.