2023

Keep on Trocken Riesling

11528
Frisk, frugtig, og fuld af smag – Keep On Trocken!

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
119,00 kr. InStock
Smagenoter

Abrikos

Grønne æbler

Lime

Abrikos
 Grønne æbler
 Lime

Halvtør Riesling, fuld af energi – Keep On Trocken!

Keep On Trocken Riesling Halbtrocken – fra Rheinhessen, Tyskland

Vinen
Keep On Trocken er en skøn Riesling fra det berømte vinområde Rheinhessen i Tyskland. Flasken indeholder 75 cl af denne herlige vin med en alkoholprocent på 10,5%. Den er fremstillet som en halvtør vin (Halbtrocken), hvilket betyder, at den har en perfekt balance mellem sødme og syre.

Smagsnoter
Denne vin leverer alt, hvad du kan forvente af en klassisk Riesling fra Rheinhessen – og mere til. Den er fyldt med frugtsmag, især æbler, abrikoser, ferskner og pærer, som giver en fyldig og frugtig oplevelse. Den har en dejlig frisk syre, der griber fat i ganen på en næsten prikkenede måde, som får smagsløgene til at vågne. Subtile, olierede noter giver en ekstra dybde, hvilket gør, at du kan nyde vinen til flasken er tom (og så åbner man en ny).

Fremstillingsproces
Druerne til denne vin kommer fra unge vinstokke, der vokser på skiferjord, hvilket er ideelt for at skabe en frisk og mineralsk smag. Vinen er gæret i rustfri ståltanke, som bevarer dens friske og frugtige karakter, og flasken er tappet med masser af energi, klar til at imponere.

En vin for alle
Hvis du er vinelsker – eller endda bilentusiast – vil du elske denne Riesling! Vinen er som en "superladet" Riesling, fyldt med limefriskhed og abrikossmag, der næsten føles som en kraftfuld motor, der ruller hen over tungen. Den har en energi og friskhed, der vil få dig til at fortsætte med at nyde den – eller som de selv siger, KEEP ON TROCKEN!

God til

Første Date

Binge n Chill

Hverdagshygge

Krydret Mad

Årgang
2023
Oprindelsesland
Tyskland
Produktsubtype
Hvidvin
Alkoholprocent
10,5%
Producent
Export Union
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.