2019

Schrader CCS Cab Sauv - 2019 - TO KALON

10981

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
6.000,00 kr. InStock
Smagenoter

Lakrids

Solbær

Vanilje

Lakrids
 Solbær
 Vanilje

Schrader CCS Cabernet Sauvignon 2019 fra To Kalon vingården er en enestående rødvin, der har sin oprindelse i Napa Valley, Californien. Denne vin er skabt med omhu og præcision for at afspejle det bedste, denne region har at tilbyde.

Druerne til denne Cabernet Sauvignon stammer fra de legendariske marker på To Kalon vingården, der betragtes som nogle af de mest prestigefyldte vinmarker i Napa Valley. Dette område er kendt for sin unikke terroir, der giver druerne deres bemærkelsesværdige karakter.

Schrader CCS Cabernet Sauvignon 2019 har en dyb rubinrød farve og udsender en forførende duft, der omfatter aromaer af sorte kirsebær, solbær, mørk chokolade og subtile krydderier. Smagen er kompleks og struktureret, med imponerende tanniner og en bemærkelsesværdig balance. Vinen byder på en lang og forførende finish, der efterlader en varig indtryk.

Denne vin er en hyldest til Napa Valley's vinmæssige arv og er velegnet til at markere særlige lejligheder og nydes sammen med gastronomiske måltider. Schrader CCS Cabernet Sauvignon 2019 fra To Kalon vingården er en udsøgt rødvin, der fremhæver luksus og elegance og vil glæde selv de mest krævende vinelskere med sin ekstraordinære kvalitet.

Årgang
2019
Oprindelsesland
USA
Region
Californien
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14,5%
Producent
Schrader
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.