Espinaler, Muslinger

10854
På lager
39,00 kr. InStock

Muslingerne i marinade fra Espinaler er dækket i en mild marinade, som er lavet med 100% økologiske ingredienser. De økologiske muslinger er perfekte til en lækker, økologisk gourmetforret. Muslingerne er små i størrelsen.

Ekstra information: Muslinger er en populær delikatesse, især i middelhavslandene, og er kendt for at være næringsrige og rige på proteiner, vitaminer og mineraler som jern og zink. Marinaden, kaldet "escabeche", er en traditionel spansk konserveringsmetode, hvor man sylter muslinger i en blanding af eddike, olie og krydderier. Denne metode hjælper ikke kun med at bevare muslingerne, men giver dem også en delikat, syrlig smag. Når der tales om økologiske muslinger, betyder det, at muslingerne er opdrættet under bæredygtige forhold uden brug af skadelige kemikalier, hvilket gør dem til et sundere og mere miljøvenligt valg.

Oprindelsesland
Spanien
Produktsubtype
Producent
Espinaler
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.