Moritz
1856 var året, hvor Louis Moritz Trautmann bragte øl bryggerkunsten til Barcelona, og startede Moritz bryghus. Øllet blev hurtigt populært blandt befolkningen i Barcelona. Lige siden har de her brygget både klassiske og innovative øl, og Moritz er blevet et ...
Moritz Epidor 30 Liter Barril
Moritz Cervesa, 1 stk.
Køb 24 stk. og spar 10%
Moritz Epidor, 1 stk.
Køb 24 stk. og spar 10%
Moritz Aigua 0,0 % alkohol, 1 stk.
Køb 24 stk. og spar 10%
Moritz Radler, 1 stk.
Køb 24 stk. og spar 10%
1856 var året, hvor Louis Moritz Trautmann bragte øl bryggerkunsten til Barcelona, og startede Moritz bryghus. Øllet blev hurtigt populært blandt befolkningen i Barcelona. Lige siden har de her brygget både klassiske og innovative øl, og Moritz er blevet et af de mest ikoniske ølmærker i Barcelona. De har længe været en integreret del af denne smukke bys traditionsrige historie, hvor de er en vigtig del af Barcelona’s kulturarv, og spiller en stor rolle i byens sociale scene. Øllet serveres naturligvis på mange barer og restauranter i byen.
Det smukke Moritz-bryggeri ligger i byens centrum, og har for nyligt fået en ordentlig overhaling af den velrenommerede Jean Nouvel. Her byder de meget gerne velkommen til rundvisning og smagning. Der er blandt andet mulighed for at smage uovertruffen mad tilberedt af selveste Jordi Vilà, mens brygmesteren forklarer om og serverer øl direkte fra de imponerende tanke.
Udover at være en velsmagende øl er Moritz også blevet en symbolsk repræsentation af Barcelona og dens kultur. Moritz øl symboliserer byens kosmopolitiske og nysgerrige ånd, der ønsker at blande sig med forskellige kulturer. Moritz øl er også involveret i forskellige initiativer og projekter i byen, herunder kulturelle begivenheder, festivaler og sportsbegivenheder. På denne måde har øllet også været med til at fremme byens kultur og identitet. Moritz bryghus har længe haft en vigtig rolle i Barcelonas kultur og identitet og er en vigtig del af byens sociale og kulturelle scene.
Selve bryggeriet i centrum af Barcelona er uden tvivl værd et besøg både for kendere, for folk der ønsker at lære om hvilke råvarer og processer der indgår i ølbrygning, hvilke varianter af øl der parres bedst med forskellige typer af mad, samt for ”helt almindelige nydere”.