Original Tender Passionada 20 cl

11238
På lager
45,00 kr. InStock

Passionada er en cocktail, der straks leder tankerne hen på sommer og solskin, allerede ved den første mundfuld. Den er det ideelle valg til en varm sommerdag, hvor man slapper af på terrassen sammen med gode venner. Cocktailen er udviklet i Danmark og har en fin balance mellem den søde smag af vanilje og den friske, syrlige smag af passionsfrugt.

For at gøre oplevelsen ekstra lækker, kan man pynte glasset med en skive appelsin, der giver både et visuelt pift og et lille strejf af citrus. Tilsæt derefter masser af is, så drikken holdes dejligt kølig. Når du tager en tår af Passionada, får du en forfriskende smagsoplevelse, hvor alle elementer harmonerer perfekt. Den søde vanilje fremhæver passionsfrugtens eksotiske noter og gør, at drikken både føles som en dessert og en forfriskning på samme tid.

Den unikke kombination af ingredienser gør Passionada til en populær sommerdrink, som er let at lave og nydes bedst i solen, hvor den kan afkøle og tilfredsstille smagssanserne med sin tropiske friskhed.

Oprindelsesland
Produktsubtype
Spiritus
Alkoholprocent
7,6%
Volume
20cl
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.