2018

Schrader LPV

10539
Schrader LPV: Kompleks, dyb, langvarig Napa Valley vin.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
6.000,00 kr. InStock
Smagenoter

Lakrids

Solbær

Vanilje

Lakrids
 Solbær
 Vanilje

Fra kælderrat til vinmester: en Napa Valley triumf

Fred Schrader grundlagde Schrader Cellars i 1998 med det mål at producere Napa Valley’s bedste Cabernet Sauvignon. Siden starten har vingården opnået anerkendelse som et fremragende brand med vinmarker som Beckstoffer to Kalon, Las Piedras og George III. En vigtig faktor i vingårdens succes er den talentfulde vinmager Thomas Brown.

Thomas Brown's rejse fra Turley Cellars til Schrader

Thomas Brown begyndte sin karriere som ”cellar rat” hos Turley Cellars og fik senere sit første store job hos Schrader. Sammen opnåede de deres første 100 point fra Robert Parker for deres 2002-årgang. Siden da har Thomas Brown og Schrader modtaget 27 100-point scores fra The Wine Advocate, Wine Spectator, Jeb Dunnuck og James Suckling. Dette har gjort Thomas Brown til en af de bedst betalte konsulenter i branchen.

Las Piedras markens indflydelse på Schrader LPV

Schrader LPV er en massiv vin, fyldt med noter af blå og mørk frugt, grillet kød og en tung, meget tilfredsstillende smag. Druerne kommer fra marken Las Piedras, som betyder ”de små sten”. Disse sten stresser vinstokkene og bidrager til at skabe vine, der er koncentrerede, fyldige og massive. Vinen lagres i 20 måneder på sjældne Darnajou franske fade, hvilket yderligere forfiner dens karakter.

Jeb Dunnuck's vurdering af Schrader LPV

Jeb Dunnuck gav Schrader LPV 98 point og beskrev den som en dyb rubin/purpurfarvet vin med en fantastisk bouquet af krydrede røde og sorte frugter, tobak, chokolade, tørrede blomster og laurbærblade. Han fremhævede vinens fyldige rigdom, sømløse, multidimensionelle tekstur, perfekte balance og imponerende finish. Dunnuck forudser, at vinen vil opnå en trecifret rating om 4-5 år og udvikle sig i mere end 30 år.

James Suckling's rosende ord om Schrader LPV

James Suckling gav også Schrader LPV 98 point og roste dens vidunderlige aromaer af solbær, knuste bær og blomster. Han bemærkede vinens dybde og kompleksitet samt dens fulde krop og lagdelte struktur med modne, polerede tanniner. Suckling anbefaler at give vinen mindst fem år til at modne og foreslår at prøve den efter 2025.

Schrader LPV's potentiale og fremtid

Schrader LPV er en vin, der imponerer med sin kompleksitet, dybde og potentiale for langvarig udvikling. Den repræsenterer det bedste af Napa Valley og er et vidnesbyrd om Schrader Cellars' og Thomas Browns dedikation til kvalitet og ekspertise.

Årgang
2018
Oprindelsesland
UnitedStates
Region
Californien
Vindistrikt
Californien
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14,5%
Producent
Schrader
Volume
75
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.