-10%Pris er gældende ved 6 stk.

Cinghiale Sangiovese 2019

Topskud fra Charles med masser af italiensk bund og frugt tilsat lidt Walla Walla.
Stk Pris
1+239,00DKK
6+215,10DKK
12+203,15DKK
24+191,20DKK
Føj til ønskeliste
  • Blomme
  • Brombær
  • Jordbær
  • Kirsebær
  • Viol

Cinghiale Sangiovese – europæer i amerikanske klæder

Denne Washington State Sangiovese, som vokser i den lerede og kalkholdige jord på skråningerne ved Wahluke Slope over Colorado River, er alt andet end ordinær.

Den indeholder de klassiske Sangiovese-noter af røde kirsebær, ribs, tomatstilk, og en håndfuld tørrede og saltede urter kombineret med sort te, røg og læder fra fadlagringen. Tanninerne er polerede og ganske behagelige.

Her får du altså kraft og finesse fra start til slut. Sangiovese er en af Italiens helt klassiske druesorter, og dens store udbredelse betyder, at der kan laves nogle helt fantastiske vine på denne drue, mens størstedelen er og bliver ordinære. Selve sorten er derfor ingen garant for kvalitet alene, men derimod spiller område og producent den afgørende rolle.

Vi må blankt indrømme, at Charles Smith’s version er spot on. Køb den, hvis du vil prøve en amerikansk fortolkning af en klassisk italiener. Planlægger du at servere en pastaret med en smagfuld tomatsovs og godt med parmesan eller måske kylling med rosmarin, er denne vin perfekt til.

Produkttype

Druer

Indhold

75

Alkohol

14.5

Vindistrikt

År

2019

Land

Producent

Shopping Cart