Hitching Post Cork Dancer

Cork Dancer, endnu et hit fra Hitching Post
StkPris
1+375,00kr.
6+318,00kr.
★★★★
Berlingske
Føj til ønskeliste
  • Jordbær
  • Vanilje

Cork Dancer

Druerne er et blend fra områderne Santa Maria Vallet og Santa Rita Hills. Vinen er drevet af mørk frugt med god dybde og kompleksitet plus den klassiske duft af Pinot Noir. Delikat struktureret vin. De pæne tanniner spiller op til skovbær og masser af engelsk lakrids – også i eftersmagen.

Hitching Post Cork Dancer er en vin lavet af Hitching Post Wines, en familieejet vingård beliggende i Californiens Santa Barbara County, USA. Historien bag Hitching Post Wines går tilbage til 1979, hvor Frank Ostini og Gray Hartley åbnede deres første Hitching Post restaurant i byen Casmalia, Californien. Frank var ansvarlig for at grille deres berømte steaks, mens Gray var ansvarlig for vinmenuen. Efterhånden som restauranten blev mere populær, begyndte Frank og Gray at lave deres egen vin for at supplere vinmenuen og give gæsterne en unik oplevelse.

Vinen og restauranten Hitching Post blev herefter især bredt kendt, da både den og restauranten ”optrådte”  i den Oscar-vindende film “Sideways” fra 2004, hvor hovedpersonen, Miles, spillet af Paul Giamatti, bestiller Hitching Post Cork Dancer-vinen på Hitching Post II Restauranten. Denne vin er barnet af restaurantejeren Frank Ostini, kokken og ejeren af ​​Hitching Post II Restaurant i Buellton, Californien, og hans ven Gray Hartley, som i 1979 egentlig bare startede Hitching Post som et lille vin- og madprojekt, men udviklede sig over tid til et internationalt anerkendt brand. Alle Hitching Post vine er lavet på druer fra restaurantens hjemmeegn, Santa Barbara regionen.

I dag er Hitching Post Wines en anerkendt og prisbelønnet vingård, der har formået at kombinere deres passion for mad og vin på en unik måde.

I 1981 fik de øjnene op for de mange vidundere ved Santa Barbaras Pinot Noir, og siden da har netop denne drue haft deres primære fokus. Et glimrende eksempel på dette findes i Hitching Posts vin Cork Dancer. Navnet Cork Dancer symboliserer ​​laksen, der springer over korklinjerne på nettene, som Gray Hartley brugte i sit ”tidligere liv” som fisker, og er inspireret af vinens bløde og lette karakter, som får den til at danse på tungen, alt imens den efterlader en lang og behagelig eftersmag.

Hitching Post Cork Dancer rødvinen er afbalanceret helt perfekt ved en blanding af Pinot Noir druer fra Santa Maria Valley og Sta. Rita Hills. Vinen har god syre, og vinen er kendt for sin smidige og bløde smag med noter af kirsebær og jordbær. Vinen har en rig og kompleks smag med noter af kirsebær, hindbær, krydderier og træ. Den er elegant, velafbalanceret med bløde tanniner og en dejlig lang finish.

Producent

EAN/Gtin

850892006013

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Produkttype

Årgang

2017

Indhold

75

Alkohol

14

Vindistrikt

Indkøbskurv