2020

Balestri Valda Vigneto Sengialta DOC

10047

Vulkanvin fra Italien. Rund, fyldig og kompleks.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
265,00 kr. InStock

En vulkansk rejse: Smag Soaves historie i hver dråbe

"Sengio" er det lokale ord for Soave-områdets sorte basaltjord, som er et levn fra den vulkan, der engang eksisterede. Denne unikke jordbund giver vinen dens særlige karakter og dybde. Målet med denne vin er at udtrykke dens oprindelse og terroir på en autentisk og ærlig måde, hvilket gør den til en sand repræsentant for Soave-området.

Mineralske noter og komplekse aromaer

Resultatet er en seriøs vin, rund og fyldig med mineralske noter, der afspejler den vulkanske jord. Den byder på komplekse aromaer af akacieblomst, salvie og fersken, som sammen skaber en harmonisk og nuanceret smagsoplevelse. En kalket støvhed som prikken over i’et tilføjer en ekstra dimension til vinens profil, hvilket gør den både interessant og mindeværdig.

Vigneto Sengialta DOCs aldringspotentiale

Denne vin er en top vin, der også sagtens kan tåle lidt alder. Med tiden vil dens smagsnuancer udvikle sig yderligere, hvilket gør den til et godt valg for dem, der ønsker at gemme en flaske eller to i kælderen. Den er skabt til at kunne nydes både nu og senere, hvilket giver fleksibilitet i forhold til, hvornår man ønsker at åbne den.

Madparring med Soave-vin

Køb den, fordi du vil prøve en god og stor vin fra Soave, som tager dig tilbage til sine rødder. Den er ideel til at ledsage en række forskellige retter. Drik den til fjerkræ, hvor dens fyldige smag komplementerer kødets saftighed. Den passer også perfekt til fed fisk, hvor dens mineralske noter balancerer fiskens rigdom. Risotto og pasta med et skud trøffel er også fremragende valg, da vinens komplekse aromaer og fyldige krop harmonerer smukt med disse retters dybe smage.

En rejse til Soave-områdets vulkanske rødder

Vigneto Sengialta DOC er ikke bare en vin; det er en oplevelse, der tager dig med på en rejse tilbage til Soave-områdets vulkanske rødder. Hver tår er en påmindelse om den unikke jordbund og det håndværk, der ligger bag denne exceptionelle vin.

God til

Jazz and Summer

Pool Party

Sommer i Danmark

Hygge

Årgang
2020
Oprindelsesland
Italien
Region
Veneto
Produktsubtype
Hvidvin
Alkoholprocent
13,5%
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.