Finca Bacara, Black Skull - ØKO
Tilbage til fremtiden med stil.
91 point, Din Vinguide, juni 2024: “Ung og moderne udtryk af monastrell. Sorte bær, animalske noter og varme krydderier. Velbalanceret med en flot, lang smag med mange nuancer.”
Køb 6 stk. og spar 10%
Finca Bacara, Black Skull - ØKO
Her er valgt de bedste vinstokke fra de bedst beliggende vinmarker, for at lave topvinen her.
Der er brugt ekstra krudt på at høste over flere gange for at vride perfekte modne druer. Vinen får nu 12 måneder, kun på amerikanske egefade, ligesom Rioja gjorde i gamle dage. Det betyder, at vinen er intens, pakket med vanille, masser af moden frugt, såsom blommer, kirsebær, et hint af lakrids og læder.
Farfar vil genkende stilen fra de glade 1980’ere, så tag med os tilbage til fremtiden.
Finca Bacara Time waits for no one – 91p (spritnyt.com)
"Ung og moderne udtryk af monastrell. Sorte bær, animalske noter og varme krydderier- Velbalanceret med en flot, lang smag med mange nuancer."
God til
Vinsmagning
Blindsmagning
Midtlivskrise
Spontanitet
Mød dem, der har lavet din vin
I 2016 gik en gruppe unge vinproducenter fra Jumilla-regionen, der deler en passion for at skabe en innovativ og kvalitetsorienteret vingård, sammen og grundlagde Finca Bacara. Finca Bacara er et projekt, der er født af ejernes vedholdenhed med det formål at formidle det bedste udtryk for vine og gamle Monastrell-vinstokke, mens de respekterer de traditionsrige historier, klimaet, jorden og omgivelserne. Vinene fremstilles med minimal intervention, og druerne behandles med ekstra omhu. Hver drue omdannes til vine på den mest naturlige og håndværksmæssige måde.