2017

Hitching Post Cork Dancer

10577
Cork Dancer, endnu et hit fra Hitching Post

Køb 12 stk. og spar 10%

På lager
375,00 kr. InStock
Smagenoter

Jordbær

Vanilje

Jordbær
 Vanilje

Pinot Noir med skovbær og lakrids: en dans på tungen

Druerne til Cork Dancer er et blend fra områderne Santa Maria Valley og Santa Rita Hills. Vinen er drevet af mørk frugt med god dybde og kompleksitet samt den klassiske duft af Pinot Noir. Den er delikat struktureret med pæne tanniner, der spiller op til skovbær og masser af engelsk lakrids – også i eftersmagen.

Hitching Post Wines: En familieejet vingård i Santa Barbara County

Hitching Post Cork Dancer er en vin lavet af Hitching Post Wines, en familieejet vingård beliggende i Californiens Santa Barbara County, USA. Historien bag Hitching Post Wines går tilbage til 1979, hvor Frank Ostini og Gray Hartley åbnede deres første Hitching Post restaurant i byen Casmalia, Californien. Frank var ansvarlig for at grille deres berømte steaks, mens Gray var ansvarlig for vinmenuen. Efterhånden som restauranten blev mere populær, begyndte Frank og Gray at lave deres egen vin for at supplere vinmenuen og give gæsterne en unik oplevelse.

Sideways: Filmen der gjorde Hitching Post Cork Dancer berømt

Vinen og restauranten Hitching Post blev især bredt kendt, da både den og restauranten ”optrådte” i den Oscar-vindende film "Sideways" fra 2004. I filmen bestiller hovedpersonen, Miles, spillet af Paul Giamatti, Hitching Post Cork Dancer-vinen på Hitching Post II Restauranten. Denne vin er barnet af restaurantejeren Frank Ostini, kokken og ejeren af ​​Hitching Post II Restaurant i Buellton, Californien, og hans ven Gray Hartley. I 1979 startede de Hitching Post som et lille vin- og madprojekt, men det udviklede sig over tid til et internationalt anerkendt brand. Alle Hitching Post vine er lavet på druer fra restaurantens hjemmeegn, Santa Barbara regionen.

Santa Barbara Pinot Noir: Fokus for Hitching Post Wines

I dag er Hitching Post Wines en anerkendt og prisbelønnet vingård, der har formået at kombinere deres passion for mad og vin på en unik måde. I 1981 fik de øjnene op for de mange vidundere ved Santa Barbaras Pinot Noir, og siden da har netop denne drue haft deres primære fokus. Et glimrende eksempel på dette findes i Hitching Posts vin Cork Dancer.

Navnets betydning: Cork Dancer og fiskeriet

Navnet Cork Dancer symboliserer laksen, der springer over korklinjerne på nettene, som Gray Hartley brugte i sit ”tidligere liv” som fisker. Navnet er inspireret af vinens bløde og lette karakter, som får den til at danse på tungen, alt imens den efterlader en lang og behagelig eftersmag.

Pinot Noir blend: Santa Maria Valley og Sta. Rita Hills

Hitching Post Cork Dancer rødvinen er afbalanceret helt perfekt ved en blanding af Pinot Noir druer fra Santa Maria Valley og Sta. Rita Hills. Vinen har god syre og er kendt for sin smidige og bløde smag med noter af kirsebær og jordbær. Den har en rig og kompleks smag med noter af kirsebær, hindbær, krydderier og træ. Vinen er elegant, velafbalanceret med bløde tanniner og en dejlig lang finish.

Årgang
2017
Oprindelsesland
UnitedStates
Region
Californien
Vindistrikt
Californien
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
13%
Producent
Hitching Post
Volume
75
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.