2019

Hitching Post Highliner

10078
Suck it Sideways! Californisk filmstjerne-pinot i fuld gastrogalla. Rund, fyldig, fast og fræk.

Køb 12 stk. og spar 10%

På lager
495,00 kr. InStock
Smagenoter

Champignon

Hindbær

Kirsebær

Champignon
 Hindbær
 Kirsebær

Sideways-stjernen: Pinot Noir fra Santa Barbara imponerer

Highliner 2019 er Hitching Posts store vin, som blev berømt i kultfilmen "Sideways". Denne vin består af nøje udvalgte Pinot Noir-druer fra fire forskellige marker i henholdsvis Santa Maria og Santa Rita Hills i Santa Barbara County. Disse områder er kendt for deres unikke terroir, som giver druerne en særlig karakter og dybde. Kombinationen af druer fra forskellige marker bidrager til vinens kompleksitet og balance.

Unikt terroir i Santa Barbara County

Målet med Highliner 2019 er at opnå en balance og kompleksitet, der fremhæver det elegante, men stadig tydelige Pinot Noir-udtryk fra denne specifikke region. Vinen er struktureret og har en fuldfed krop, som gør den til en fornøjelse at drikke. De saftige, intense mørke frugter er fremtrædende og giver vinen en dybde, der er svær at matche. Noterne af hvid peber, krydderier og jord tilføjer en ekstra dimension, som gør vinen endnu mere interessant.

Pinot Noir fra Hitching Post

Highliner 2019 er ikke bare en vin; det er en oplevelse. Den er skabt med stor omhu og præcision, hvilket afspejles i dens smagsprofil. Vinen rammer fuldstændig plet i vores bankende Pinot Noir-hjerter. Den er et fremragende eksempel på, hvad Santa Barbara County kan tilbyde, når det kommer til kvalitetsvin. Hver slurk afslører nye lag af smag og aroma, hvilket gør den til en vin, man kan nyde over længere tid.

Perfekt til særlige lejligheder

Denne vin er ideel til særlige lejligheder, hvor man ønsker at imponere sine gæster med noget ekstraordinært. Den kan også nydes alene, hvor man virkelig kan sætte pris på dens kompleksitet og finesse. Highliner 2019 er en vin, der fortjener at blive oplevet og nydt til fulde.

God til

Første Date

Binge n Chill

Fødselsdag

Årgang
2019
Oprindelsesland
UnitedStates
Region
Californien
Vindistrikt
Californien
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14,2%
Producent
Hitching Post
Volume
75
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.