2021

Jean Fery & Fils, Aloxe-Corton 1er Cru "Les Guérets"

11106

Vild 1'er Cru fra Bourgogne.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
1.200,00 kr. InStock

Jean Fery & Fils, Aloxe-Corton 1er Cru "Les Guérets"

Vinifikation og modning
Druerne sorteres, afstilkes (100%) og sættes derefter i tanke. Den samlede tankning varer ca. 20 dage med en kold 4-5 dages maceration. Efter aftapning sættes vinen i fade (30 til 35% nye fade med let opvarmning), som varer ca. 16 måneder. Flaskning udføres efter en let filtrering.

Klassifikation
Klimaet (eller terroir) "les Guérets" er beliggende nord for landsbyen Aloxe-Corton ved foden af appellationen Corton Grand Cru. Udtrykket "Guérets" refererer til ubearbejdet, ikke-dyrket land.

Karakter og personlighed
Denne forførende, søde og tanninrige vin med aromaer af røde eller sorte frugter (solbær, kirsebær, brombær) og krydderier, udvikler sig på lette noter af underskov, som den ældes. Den kan kræve nogle års pleje før drikning, men kan vurderes efter en åbning på en time i forvejen. Kan med fordel opbevares i kælderen i 15 til 20 år.

God til

Sejltur

Fyld Kælderen

Big Spender

Frankofil

Årgang
2021
Oprindelsesland
Frankrig
Region
Bourgogne
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
12,5%
Producent
Domaine Fery
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.