2021

Jean Fery & Fils, Bourgogne- Hautes Cotes de Beaune Blanc

11033

Intens og klassisk Bourgogne Blanc.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
475,00 kr. InStock

Jean Fery & Fils, Bourgogne - Hautes Cotes de Beaune Blanc

Intens og klassisk Bourgogne
Meget klassisk i næsen, hvor man straks tænker Chardonnay fra et køligt europæisk område. Modne frugter som æble og pære, lidt stenfrugt og hvide blomster. Smagen er ret intens med stenfrugt og melon, uden at være tropisk. En harmonisk vin, der er rimeligt stramt styret, men samtidig meget præcis. En vin, som vil ramme smagen hos både den casual vinnyder og vinnørden.

Mad der passer til
Den passer flot til lyst kød, hvid fisk eller skaldyr.

Lidt om producenten
Domaine Jean Fery & Fils er en familiedrevet vingård, som har hovedsæde i Échevronne mellem Beaune og Nuits-Saint-Georges. Domænet har 14 hektar vinmarker fra nord til syd Bourgogne, med mange af regionens berømte appellationer.

Jean-Louis overtog sine forældres ejendom i 1988 og fik sin barndomsdrøm til at gå i opfyldelse. Den var at give familiens ejendom muligheden for at udvikle sig yderligere ved at udføre nødvendige investeringer og samtidig købe nye vinmarker. Jean-Louis dedikerer nu al sin tid til vinmarkerne. De dyrkes efter principperne for økologisk landbrug, og blev certificeret økologisk i 2011. Denne certificering – og at opretholde den - kræver stor dedikation og meget fysisk arbejde.

Jean-Louis Férys team er ansvarlig for at vinificere og lagre vinene efter traditionelle metoder, med omhu og med respekt for det enkelte terroir og undgår unødvendig mekaniseret håndtering. Dog er man altid også åben for innovation og nye teknikker eller udstyr, hvis det forbedrer kvaliteten.

God til

Første Date

Wedding Bells

Big Spender

Frankofil

Årgang
2021
Oprindelsesland
Frankrig
Region
Bourgogne
Produktsubtype
Hvidvin
Alkoholprocent
12,5%
Producent
Domaine Fery
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.