2018

Matías Riccitelli Riccitelli, Gualtallary, Malbec

10771

Lilla skørter, kirsebærkinder og et rart bid, ingen tager skade af

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
320,00 kr. InStock
Smagenoter

Blomme

Solbær

Blomme
 Solbær

Argentinsk malbec i højderne: Fra kirsebærsauce til kunst

Argentinas berømte drue, Malbec, kommer i mange afskygninger. Når den bliver overproduceret og rammer supermarkederne til en billig pris, er vi tæt på en gang kirsebærsauce til risalamanden. Men når Malbec-druen behandles med respekt, som i tilfældet med Gualtallary Malbec, får vi en helt anden oplevelse.

Højde og pesticidfri dyrkning i Gualtallary

Denne vin vokser i 1400 meters højde, hvor der ikke bliver sprøjtet med pesticider. Druerne bliver håndhøstet og båret til traktoren i små 20 kilos kasser, så de ikke bliver mast. Denne omhyggelige behandling sikrer, at druerne bevarer deres kvalitet og smagspotentiale.

Fermentering i betontanke for unik karakter

Fermenteringen foregår i betontanke, hvor det kun er druernes egen gær, der bliver brugt. Dette giver vinen en unik karakter og renhed. Efter fermenteringen lagres vinen på gamle brugte egefade. Formålet med dette er ikke at give vinen en fadsmag, men snarere at lade vinen "ånde" under lagringen, hvilket bidrager til dens kompleksitet.

Intens farve og blomstret aroma

Farven på Gualtallary Malbec er meget intens med utroligt flotte lilla nuancer. I næsen er vinen lettere blomstret, hvilket giver en forfriskende og indbydende aroma. Når man smager på vinen, er det kirsebær, der står frem som den dominerende smagsnote. Dette giver vinen en frugtagtig og livlig karakter.

Velafbalancerede tanniner og syre

Tanninerne og syren i Gualtallary Malbec er meget behagelige og velafbalancerede. Dette gør vinen let at drikke og yderst nydelsesfuld. Den omhyggelige produktion og lagring af denne vin resulterer i en kompleks og harmonisk smagsoplevelse, der er langt fra de masseproducerede versioner af Malbec.

Eksempel på Malbec-druens potentiale

Gualtallary Malbec er et fremragende eksempel på, hvad der kan opnås, når man behandler druerne med respekt og omhu. Det er en vin, der virkelig viser Malbec-druens potentiale og tilbyder en smagsoplevelse, der er både rig og nuanceret.

God til

Sommerhus

Vinsmagning

Comfort

Hygge

Druer
Malbec
Årgang
2018
Oprindelsesland
Argentina
Region
Mendoza
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14%
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.