2022

Sincere Red Pinot Noir

11147
Husted Vins egen Pinot Noir fra USA

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
169,00 kr. InStock

Californisk charme på flaske: masser af frugt og finesse

Vores californiske hit er fra Napa Valley, det mest ikoniske sted for vindyrkning i The Golden State. Vi er stolte af at præsentere en dejlig californisk vin til en rigtig fornuftig pris. Napa Valley er kendt for sine exceptionelle vine, og Sincere Red er ingen undtagelse. Denne vin er en sand fornøjelse for både vinelskere og dem, der blot ønsker at nyde et godt glas vin.

Smagsprofil med røde frugter og chokolade

Her får du masser af fad og masser af røde frugter. Fuldmodne kirsebær og mørk chokolade i næsen, fulgt op af hindbær, jordbær, orangelikør, ristede nødder og ikke at forglemme, vanilje. Denne komplekse aroma gør Sincere Red til en vin, der virkelig skiller sig ud. Hver slurk afslører nye lag af smag, hvilket gør den til en oplevelse i sig selv.

Silkeblød tekstur og alsidighed

Vinen er silkeblød med en fin balance mellem frugt og tannin. Den gør sig aldeles godt, hvis den serveres let afkølet til en salat med andebryst og svampe eller til stærke oste. Denne alsidighed gør Sincere Red til et fremragende valg til mange forskellige retter. Den kan også nydes alene, hvor dens komplekse smagsprofil virkelig kommer til sin ret.

Unik etikette og autentisk følelse

Fun fact: Vi har fået lavet vores egne etiketter, som illustrerer vores ’no nonsense’ holdning til god vin og markedsføring. De er designet af Nicolai Bejder og tager udgangspunkt i vinmagernes personlige og håndskrevne noter. Vinen er pakket godt ind i lækre, småfede flasker, som også er med til at signalere selve vinenes udtryk. Dette giver Sincere Red en unik og autentisk følelse, som vi er meget stolte af.

Anerkendelse fra Ekstra-Bladet

Ekstra-Bladet giver 5 stjerner og skriver: "Imødekommende, blød og rund med masser af hindbær, jordbær og lyse krydderier i smagen. Solmoden frugt, velbalanceret med en pæn letkrydret afslutning. 90 point." Denne anerkendelse bekræfter, hvad vi allerede vidste: Sincere Red er en vin i særklasse.

Årgang
2022
Oprindelsesland
USA
Region
Californien
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
13,5%
Producent
Awines
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.