2018

Borgogno BAROLO DOCG FOSSATI

11186

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
1.395,00 kr. InStock

Borgognos Barolo Fossati 2018 byder på en rødvin lavet på 100% Nebbiolo. Farven i glasset er flot rubinrød. I næsen er der aroma af frisk frugt og sort kirsebær. Der er en let krydret og urteagtig fornemmelse, hvilket er et udtryk for at denne Barolo Fossati er i gang med at udvikle sig til noget endnu større end den allerede er. Potentialet er stort!

I munden er rødvinen sprød og slank, men har også her noter ad krydderier. Tanninerne følger trop, og er også sprøde og elegante. Nyd Barolo Fossati til traditionelle italienske kød-hovedretter, gryderetter ala gullasch eller rensdyrgryde, eller til en god Entrecôte, Angus eller Wagyu.

Her er endnu en rødvin fra Borgogonos øverste hylde, og den fortjener kun det bedste! 2018 i Piemonte starter ud med en lang vinter fuld af nedbør. Det her var godt, fordi jordens vandforsyning dermed blev genetableret, efter et 2017 præget af høje temperaturer og lav nedbør.

Vintersæsonen varede indtil begyndelsen af ​​marts med temperaturer lavere end i det seneste år, hvilket førte til en langsom og gradvis vegetativ genstart af vinstokkene. Som foråret fortsatte, kom hyppige nedbørsmængder og lave temperaturer, hvilket er definererende parametre for en klassisk vintage og ekstrem elegance i vinen.

I oktober er forholdene for Borgogno perfekte - det er tid til at høste de dyrebare Nebbiolo-druer! Forventningerne er høje, og bliver hurtigt bekræftet: Barolo Fossati 2018 er en klassisk årgang af høj kvalitet, dog med et lavere udbytte!

Årgang
2018
Oprindelsesland
Italien
Region
Piemonte
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14%
Producent
Borgogno
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.