2021

Borgogno No Name Nebbiolo, Magnum

11295

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
1.499,00 kr. InStock

Druerne til denne vin stammer fra tre forskellige marker – Cannubi, Fossati og Liste – som alle er dedikeret til produktionen af fremragende Barolo-vine. Vinen kunne i teorien kvalificere sig som en af Borgognos fremtrædende Baroloer, men vinmageren og vinmyndighederne kom på kant over håndteringen af de bureaukratiske processer, hvilket resulterede i, at vinen ikke blev certificeret som Barolo.

Som resultat heraf er vinen klassificeret som Langhe og bærer på etiketten betegnelsen 'Etichetta di Protesta'. Trods denne klassifikation er vinen af høj kvalitet og tilbyder stor værdi for pengene. Nebbiolo "No Name" er en intens og elegant rødvin med en rig og kompleks aromatisk profil, der indbefatter duftnoter af røde blomster og frugter, violer og urter. Smagen er langvarig og frisk med en salt undertone og bløde tanniner. Vinen fremstår i en smuk rubinrød farve.

Server denne vin sammen med vildt, modne oste, bøffer og grillet kød. Som en sjov detalje kan det nævnes, at Borgogno-huset hvert år sender prøver af deres vine til analyse for at sikre, at de lever op til de strenge krav for Barolo-betegnelsen. Dette blend blev sendt ind sammen med de øvrige vine og er identisk med de andre på alle måder. Dog blev det, af ukendte årsager, ikke godkendt. Dette vakte stor frustration hos Borgognos vinmager, der besluttede at markedsføre vinen under navnet "No Name". Så selvom vinen opfylder alle kravene og har modnet de obligatoriske tre år på fad, regnes den ikke for en "ægte" Barolo.

Årgang
2021
Oprindelsesland
Italien
Region
Piemonte
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14%
Producent
Borgogno
Volume
150cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.