2023

Hareter Müller Thurgau Rosenberg Juice

11395

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
119,00 kr. InStock

 

Hver tår indeholder den rene smag af Müller-Thurgau druerne og er naturligt uklaret, uden tilsætningsstoffer. Du bliver mødt af friske, frugtige aromaer og en ægte smagsoplevelse, som er formet af den specielle jordbund og de klimatiske forhold i det eksklusive Rosenberg-område.

Ekstra information:

  • Müller-Thurgau druer: Denne druesort er kendt for sin lette og friske karakter. Den blev udviklet i slutningen af det 19. århundrede og er populær i Tyskland og mange andre europæiske lande. Vinen fremstillet af disse druer har ofte en mild syre og en frugtig, næsten blomstret aroma.

  • Naturligt uklaret: Dette betyder, at vinen ikke er blevet filtreret for at fjerne små partikler, hvilket kan give en lidt uklar væske. Dette er en bevidst metode, der bevarer flere naturlige smagsstoffer fra druerne.

  • Rosenberg-området: Rosenberg er kendt for sine særlige jordbundsforhold og et gunstigt klima, hvilket gør det ideelt til vindyrkning. Disse forhold kan give vinen en unik smagsprofil, som afspejler områdets terroir, det vil sige det samlede miljø, hvor druerne dyrkes.

Samlet set får du en vin, der giver en ren og naturlig smagsoplevelse, uden nogen kunstige tilsætninger, og som tydeligt afspejler det sted, den kommer fra.

God til

Jazz and Summer

Baby Shower

Comfort

Midtlivskrise

Årgang
2023
Oprindelsesland
Østrig
Produktsubtype
Alkoholfri
Producent
Hareter
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Biodynamisk
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.