2023

Hareter Zweigelt Neuberg Juice

11396

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
119,00 kr. InStock

Hver slurk indeholder den rene essens af Zweigelt-druerne og er fri for tilsætningsstoffer. Du kan fordybe dig i de frugtige aromaer og opleve den rene smag, der er præget af den særlige jordbund og klimaet på den førsteklasses Neuberg-vinmark.

Uddybning og ekstra information:

  • Zweigelt-druer: Zweigelt er en rødvinsdrue, som stammer fra Østrig, og den er kendt for at give vine med en let frugtsmag, typisk med noter af kirsebær og brombær. Den har en balanceret syre og blød tannin, hvilket gør den velegnet både som hverdagsvin og til mad.

  • Tilsætningsstoffer: Vin uden tilsætningsstoffer betyder, at der ikke er tilsat kunstige smagsforstærkere, farvestoffer eller konserveringsmidler. Det betyder, at smagen kommer direkte fra druerne og jorden, hvor de er dyrket.

  • Jordbund og klima: Smagen af en vin påvirkes i høj grad af "terroir", et begreb der dækker over de naturlige omgivelser som jord, vejrforhold og landskab. Neuberg er en vinmark, der er kendt for sine unikke jordbundsforhold og optimale klimatiske forhold, som gør det muligt at dyrke druer med en helt særlig smagsprofil.

God til

Baby Shower

Yoga

Spontanitet

Årgang
2023
Oprindelsesland
Østrig
Produktsubtype
Alkoholfri
Producent
Hareter
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.