2022

Vincent Couche Terre de Courgis chablis

11430
På lager
499,00 kr. 374,25 kr. InStock

Chablis af 100% Chardonnay

Vinmarker: Druerne kommer fra Kimmeridgian-jordbund, som er karakteriseret ved en unik sammensætning af kalksten og lermergel. Denne blanding af terroir skaber optimale betingelser for Chardonnay, idet den kombination af mineralitet og dræning giver druerne en særlig friskhed og kompleksitet.

Høst: Årgang 2022, som blev præget af et ideelt klima, hvor de moderate temperaturer og solrige dage bidrog til en balanceret modning af druerne.

Produktion: Vinificeret i både amfora og egetræsfade, hvilket giver en harmonisk balance mellem renhed og struktur. Amforaerne tillader en blid oxidation, der fremhæver frugtens naturlige karakter, mens fadene tilføjer dybde og kompleksitet. Denne metode respekterer vinens naturlige udvikling og giver den mulighed for at udtrykke sit terroir på en autentisk måde.

Lokale gærstammer: Ja, der anvendes udelukkende naturlige gærstammer fra vingårdens egne omgivelser, hvilket bevarer vinens oprindelige karakter og fremmer en mere levende og naturlig fermentering.

Certificering: Vinen er biodynamisk og Demeter-certificeret, hvilket betyder, at hele produktionen følger strenge økologiske og biodynamiske principper. Dette sikrer ikke kun en bæredygtig produktion, men også en dyb respekt for naturen og terroirets autenticitet.

God til

Pool Party

Frankofil

Feinschmecker

Årgang
2022
Oprindelsesland
Frankrig
Region
Bourgogne
Produktsubtype
Hvidvin
Alkoholprocent
13%
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Biodynamisk
Ja
Naturvin
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.