2022

Beaujolais Villages Les 3 Madones

11436

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
189,00 kr. InStock

Område: Beaujolais

Druesort: Gamay

Vinmark: Granitholdig jord – kontinentalt klima

Produktion og lagring
Denne vin er fremstillet efter den traditionelle Beaujolais-metode, der kaldes "semi-karbonisk maceration". Det betyder, at druerne delvist gæres i hele klaser, hvilket fremhæver den friske og frugtige karakter, som Beaujolais-vine er kendt for. Efter gæringen hviler vinen i ståltanke, hvilket hjælper med at bevare vinens sprødhed og friskhed.

Smagsnoter
Vinen har en intens, dyb rubinrød farve med klare, lysende reflekser. Duften er meget udtryksfuld og tilbyder krydrede, grillede og lette vaniljeagtige noter. Der er også frugtagtige aromaer af brombær og surkirsebær (mere specifikt morello-kirsebær, som er lidt mere syrlige). Når du smager på vinen, vil du opleve en harmonisk og rund smag, der er rig og fyldig. På ganen afsløres der grillede og vaniljenoter, som blandes med smagen af små sorte frugter.

Mad og vinparringer
Det anbefales at servere denne vin ved cirka 15°C, hvor den passer særligt godt til retter som stegt kanin, grillet entrecôte (en udskæring af oksekød) eller blodpølse serveret med stegte æbler. Den vil også være et fremragende valg til oste som Délice de Bourgogne (en cremet ost) eller Tomme de Montagne (en hård bjergost).

Ekstra info:
Beaujolais er et vinområde i det sydlige Bourgogne i Frankrig, som er kendt for sine lette og frugtige rødvine. Den vigtigste drue i området er Gamay Noir, der ofte giver vine med lav tannin og en karakteristisk friskhed. Semi-karbonisk maceration er en særlig metode, som bruges meget i Beaujolais-vine, og som hjælper med at fremhæve de frugtagtige smagsnuancer og give vinen dens karakteristiske lette stil.

God til

Ferie

Picnic

Lystig

FOMO

Druer
Gamay
Årgang
2022
Oprindelsesland
Frankrig
Region
Beaujolais
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
12,5%
Volume
75cl
Naturvin
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.