2022

Chop Chop Riesling

11214
Chop Chop Chop - Saftspændt og læskende Vinke-kat, med hang til spisepinde & Kung Fu

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
149,00 kr. InStock

Frisk og frugtig riesling til både and og asparges

Chop Chop Riesling disker op med indbydende aromaer af fersken og abrikos, der afsluttes med den naturlige Riesling-sødme. Vinen er elegant, smukt afbalanceret og super forfriskende. Sammenspillet mellem frugt og syre harmonerer i stor stil, hvilket resulterer i stor drikkeglæde!

Sanseoplevelse med Chop Chop Riesling

Denne vin er en sand fornøjelse for sanserne. Den klare, gyldne farve i glasset lover en oplevelse, der lever op til forventningerne. Når du tager den første tår, vil du straks bemærke, hvordan de frugtagtige noter af fersken og abrikos danser på tungen. Den naturlige sødme fra Riesling-druen giver en behagelig afslutning, der gør hver mundfuld til en nydelse.

Alsidighed i madparring

Chop Chop Riesling er en alsidig vin, der nemt kan nydes til retter med både sure og søde elementer. Vi vil ikke tøve med at servere den til krydrede asiatiske retter, hvor vinens syre og sødme kan balancere de stærke smage. Den er også et fremragende valg til glaserede andebryst, hvor den kan komplementere den rige smag af kødet.

Perfekt til salater og vildtkød

Hvis du er til salater, vil Chop Chop Riesling være en perfekt ledsager til en waldorfsalat. De friske, sprøde elementer i salaten harmonerer smukt med vinens frugtagtige noter. Vildtkød er en anden oplagt mulighed, hvor vinens syre kan skære igennem den kraftige smag af kødet og skabe en harmonisk balance.

Aspargesrisotto og Riesling

En anden ret, der vil drage fordel af denne vin, er en aspargesrisotto. Den cremede konsistens af risottoen og de delikate smage af asparges vil blive løftet af vinens friske syre og frugtagtige karakter. Uanset hvilken ret du vælger, vil Chop Chop Riesling tilføje en ekstra dimension til din madoplevelse.

Bon Appétit!

Årgang
2022
Oprindelsesland
Tyskland
Region
Rheingau
Produktsubtype
Hvidvin
Alkoholprocent
11%
Producent
Kaufmann
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Biodynamisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.