Famille Arbeau
Det hele startede kun et stenkast fra kirketårnet i det sydvestlige Frankrig. Det var i den lille landsby Labastide-Saint-Pierre. I 1878 startede Famille Arbeau med at dyrke jorden. Det viste sig hurtigt, at jorden var rig og frodig og perfekt til at dyrke på. Dengang ...
Det hele startede kun et stenkast fra kirketårnet i det sydvestlige Frankrig. Det var i den lille landsby Labastide-Saint-Pierre.
I 1878 startede Famille Arbeau med at dyrke jorden. Det viste sig hurtigt, at jorden var rig og frodig og perfekt til at dyrke på. Dengang dyrkede man mange forskellige ting, herunder hvede, dyrefoder, agurker og sågar træ til kosteskafter. Men allerede dengang var det vindruerne det meste drejede sig om.
Siden da er der sket meget og Famille Arbeau er i fuld gang med at konvertere deres produktion til økologisk. De har enormt fokus på terroir og bæredygtighed.
Deres filosofi er klar. Du skal have til glas nummer to allerede efter første slurk. For dem er det det mest naturlige i verden at nyde et glas vin – en ren form for selvnydelse – uanset om det er en hverdagsvin eller en grand cru.