Kaufmann

Passioneret tysker

Kaufmann drives med passion af Urban og Eva. Urban startede med at lave fantastisk ost tilbage i 2013, men bruger i dag sin passion på Riesling, Burgunder og Pinot Noir. Kærligheden er med hele vejen – fra dyrkning af druerne til flaskerne i kælderen. Det handler om de små, magiske øjeblikke. Eva arbejder hårdt og konstant på at implementere kvalitet i vinene. Hun har en fortid som chef for Association of German Quality Wine Producers, hvilket har givet enorm indsigt i produktion af vin. Hun sidder med ansvaret for salg, markedsføring og gæster.

De mener selv, at vinmarkerne i og omkring Hattenheim er blandt de fineste i verden. Spørger man dem, så har de en af de bedste adresser, når vi snakker om Rheingau Riesling. Udover fantastisk Riesling, laver de også lækre udgaver af Burgunder-druerne samt Pinot Noir.

De tager sig de friheder, de mener er nødvendige for at skabe vin i verdensklasse. De bruger naturens eget værn, når der skal gødes. Herunder planteekstrakt og urtete.

Certificeret siden 2017

Siden 2017 er de certificeret gennem Demeter Association, så nu har de papir på deres biodynamiske tilgang til vin. Når deres vine har det godt, så har de det godt. Der skal være styr på de små detaljer, så helheden er komplet. Vi vil styrke vinstokkenes naturlige forsvar – på en naturlig måde.

De bruger solens energi og månens kræfter. De tænker biodynamisk, når de tager sig af jorden, gødningen og beskyttelse af afgrøderne. De lytter til vinstokkene, også selv om de ikke forstår dem. Det giver de bedste vine, mener de.

Vi giver dem ret. De laver fantastisk vin.

Indkøbskurv

Regioner

Årgang

Drue

Organisk

Pris